Trafikte tartıştığı sürücüyü güpegündüz bıçakladı!

Trafikte tartıştığı sürücüyü güpegündüz bıçakladı!
İzmir'in Buca ilçesinde; trafikte yol verme tartışması yaşadığı bir başka sürücüyü önce teklemeyen, sonra da bıçaklayan minibüs şoförü hiçbir şey olmamış gibi aracına geri döndü.Yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken...

İzmir'in Buca ilçesinde; trafikte yol verme tartışması yaşadığı bir başka sürücüyü önce teklemeyen, sonra da bıçaklayan minibüs şoförü hiçbir şey olmamış gibi aracına geri döndü.

Yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken saldırgan minibüs sürücüsü ise polis tarafından gözaltına alındı. Yaşanan kavga anı çevredekiler tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Olay, saat 14.30 sıralarında Buca ilçesi Yenigün Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre hafif ticari aracın sürücüsü ile minibüs ile şehir içi yolcu taşımacılığı yapan F.B. arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Yanına aldığı bıçakla minibüsten inen F.B., önce hafif ticari aracın kapısını açıp sürücüye tekme atıp küfretti, ardından bıçakla saldırıp yaraladı.

Araç trafikten men edildi

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı ticari araç sürücüsü sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Saldırgan sürücüsü F.B. ise polis ekibi tarafından gözaltına alınırken minibüs ise trafikten men edildi.

Yaşanan korku dolu anlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)