Tunceli'de 73 gündür eylemde olan FEDAŞ işçileri hakları için FEDAŞ'ın çatısına çıktı

Tunceli'de 73 gündür eylemde olan FEDAŞ işçileri hakları için FEDAŞ'ın çatısına çıktı
Tunceli'de FEDAŞ işçileri eylemlerinin 73’üncü gününde Fırat Elektrik binasının çatısını işgal eden işçiler, “İşe geri dönene kadar direnişimize devam edeceğiz” dedi.Tunceli'de sefalet ücretlerine ve kötü çalışma...

Tunceli'de FEDAŞ işçileri eylemlerinin 73’üncü gününde Fırat Elektrik binasının çatısını işgal eden işçiler, “İşe geri dönene kadar direnişimize devam edeceğiz” dedi.

Tunceli'de sefalet ücretlerine ve kötü çalışma koşullarına karşı geldikleri için işten çıkarılan Fırat Elektrik ve Dağıtım AŞ. (FEDAŞ) işçilerinin direnişi 73. gününde devam ediyor.

FEDAŞ işçileri “Aksa Sözünü Tut Talepleri Karşıla” yazan bir pankartla, Fırat Elektrik ve Dağıtım AŞ. İl Müdürlüğü çatısına çıktı.

İşçiler, sorun çözülene kadar inmeyeceklerini belirtti.

Fırat Elektrik ve Dağıtım AŞ. İl Müdürlüğü çatısında direnişlerine devam eden FEDAŞ işçilerinden konuştuğumuz Sedat Uslu, “73 gündür halkımız için, kendimiz için, ekmeğimiz ve alın terimiz için direniyoruz. Yaptığımız hiçbir usulsüzlük yok ama şirket her seferinde bize kurduğu mobbinglerle, bizlere uyguladığı baskı sonucu işten çıkardı. İşe geri dönene kadar devam edeceğiz” dedi.