"Vergi ödemiyorum" diyen Suriyeli: Asgari ücret alan ölsün

"Vergi ödemiyorum" diyen Suriyeli: Asgari ücret alan ölsün
Sokak röportajında konuşan bir Suriyeli, "Türkiye ekonomisi bana göre iyi. 25 bin lira maaş alıyorum. Asgari ücretli ölsün bence. Tekstil ile uğraşıyorum, kendi işimin patronu oldum. Vergi ödemiyorum. Türkiye'de tek eksik olan...

Sokak röportajında konuşan bir Suriyeli, "Türkiye ekonomisi bana göre iyi. 25 bin lira maaş alıyorum. Asgari ücretli ölsün bence. Tekstil ile uğraşıyorum, kendi işimin patronu oldum. Vergi ödemiyorum. Türkiye'de tek eksik olan şey şeriat, o da gelse tamamdır" dedi.

Medyali TV isimli YouTube kanalının Mecidiyeköy'de yaptığı sokak röportajında konuşan Suriyeli, doların 23 lirayı geçmesini şöyle değerlendirdi:

"Normal bir şey. Yıl sonunda 30'u bulur. Türkiye ekonomisi bana göre iyi. 25 bin lira maaş alıyorum, rahat geçiyorum. Asgari ücretli ölsün bence. Asgari ücret ile kimse çalışmıyor ki şu an. Fabrikada, markette çalışanlar var. Asgari ücrete kendilerini mahkum etmişler, gözlerini açsalar çeşit çeşit işler var. Kendi işimin patronu oldum, tekstil ile uğraşıyorum. Vergi ödemiyorum. Biz mutluyuz.

Türkiye'de her şey iyi. Gayet normal geçiniyoruz. Tek eksik şu an şeriat, o da gelse tamam."