Yere atıldığı iddia edilen bebek koruma altına alındı

Yere atıldığı iddia edilen bebek koruma altına alındı
Sefaköy'de anne ve babası tarafından yere atıldığı iddia edilen 5 aylık bebek C.Y. tedavisinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bakım ve koruma altına alındı. Yapılan ilk muayenede, bebeğin kafasında...

Sefaköy'de anne ve babası tarafından yere atıldığı iddia edilen 5 aylık bebek C.Y. tedavisinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bakım ve koruma altına alındı. Yapılan ilk muayenede, bebeğin kafasında travma ve darbeye bağlı kan birikmesi olduğu belirlendi.

Küçükçekmece Sefaköy'de önceki gün Tufan Y. ve Şevval Çağrı Ü. tartışmaya başladı. Bebeğin hırpalandığını gören çevredekiler çifte tepki gösterdi. Bebeğin kafasındaki yaranın fark edilmesi üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri çağırıldı. Olaya müdahale eden vatandaşlar, çiftin tartışma anını cep telefonu kamerası ile kaydetti.



Yapılan ihbarın ardından anne ve baba gözaltına alındı, bebek ise hastaneye kaldırıldı.


BEBEK KORUMA ALTINA ALINDI 

Bebek C.Y.'nin yapılan ilk muayenesinde sağ el, sağ ve sol ayak bileklerinde damar yolu açılmasına bağlı izler olduğu tespit edildi. Kafasında da travma ve darbeye bağlı kan birikmesi olduğu belirtilen bebek, üç günde bir pansuman yapılması gerektiği ifade edilerek taburcu edildi. Daha sonra bebek C.Y. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi'nde bakım ve koruma altına alındı.  Gözaltına alınan anne ve baba ifadeleri alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.