Yılancı Osman, Adana Otogarı'nda zabıta ekiplerine zor anlar yaşattı

Yılancı Osman, Adana Otogarı'nda zabıta ekiplerine zor anlar yaşattı
Adana Merkez Otogarı'nda ayran sattığı tezgahında yılan beslediği için "Yılancı Osman" olarak tanınan Osman Aslan, zabıta ekiplerinin müdahalesine direnerek ortalığı karıştırdı. Yaşanan gergin anlar kaydedilirken, Aslan’ın tezgahına el konuldu

Adana Merkez Otogarı’nda, ayran sattığı tezgahında yılan beslediği için “Yılancı Osman” olarak bilinen Osman Aslan, zabıta ekiplerinin müdahalesine direndi.

2pp-jyu6zuqazjnknbbzuw.webp

Yaşanan gergin anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi, Aslan’ın tezgahına ise zabıta tarafından el konuldu.

h0zegdliakshzbkv-4n9cq.webp

Sosyal medyada sıkça konuşulan Yılancı Osman, zabıta ekiplerinin tezgahına el koyma çabalarına karşı koyarak, tezgahına zarar vererek büyük bir kaos yarattı.

h1asoqnrdukgzcs41ui-aa.webp

Ekiplerin müdahale etmekte zorlandığı anlarda polis ekibi devreye girerek Aslan’ı kontrol altına aldı.

ofqv-g5dsuk-ylyyr6k6g.webp

Sonrasında zabıta, tezgahı kamyonete yükleyip olay yerinden uzaklaştırdı.

Kaynak:DHA

Öne Çıkanlar