Zafer Partisi, aday listelerini YSK'ya sundu: işte tam liste

Zafer Partisi, aday listelerini YSK'ya sundu: işte tam liste
Zafer Partisi, 14 Mayıs seçimleri için milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na sundu.Listeleri sunduktan sonra konuşan Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Şahsuvaroğlu, partisi için "Türkiye'nin son kalesi"...

Zafer Partisi, 14 Mayıs seçimleri için milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na sundu.

Listeleri sunduktan sonra konuşan Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Şahsuvaroğlu, partisi için "Türkiye'nin son kalesi" dedi. Şahsuvaroğlu şöyle konuştu:

"Şimdi milletimizin takdirine bırakıyoruz. Bir yanda HÜDA-PAR vesayetinde bir ittifak, öbür yanda HDP vesayetinde bir ittifak var. Ve üçüncü yolu Türk milletine sunuyoruz. Sinan Oğan’ı cumhurbaşkanı olarak milletimizin teveccüh göstereceği, pusuladaki yeri itibariyle en sağda öneriyoruz. Türk milletinin kurtuluş reçetesi, Türk milletine devletini geri verecek olan Zafer Partisi’nin aday listelerini sunmuş bulunuyoruz. Türkiye, Cumhuriyet ve Anayasa’nın sigortası olan Zafer Partisi’nin mecliste olmasını diliyoruz, halkımızdan talep ediyoruz. Türkiye’nin son ümidi, son kalesi Zafer Partisi’ni milletimizin takdirine sunuyoruz. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra Zafer Partisi’ni Meclis’te göreceğiz. Hayırlı olsun."

İşte tam liste: