Gürsel Tekin, yerel seçimde CHP'yi desteklemeyeceğini açıkladı: Bunlar değişimci değil çürümüş adamlar

Gürsel Tekin, yerel seçimde CHP'yi desteklemeyeceğini açıkladı: Bunlar değişimci değil çürümüş adamlar
CHP'den istifa eden Gürsel Tekin, partisine yönelik sert eleştirilerde bulundu. Yerel seçimde Ekrem İmamoğlu ve CHP’yi desteklemeyeceğini belirten Tekin, "Bunlar değişimci değil çürümüş adamlar, onlara ne destek olacağım"...
CHP'den istifa eden Gürsel Tekin, partisine yönelik sert eleştirilerde bulundu. Yerel seçimde Ekrem İmamoğlu ve CHP’yi desteklemeyeceğini belirten Tekin, "Bunlar değişimci değil çürümüş adamlar, onlara ne destek olacağım" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen Gürsel Tekin yerel seçimde İstanbul'daki ilçelerden aday gösterilmeyince partiden istifasını açıklayarak gündem olmuştu.

Yaptığı uzun istifa açıklamasında parti yönetimine sert ifadeler kullanan Tekin, Haber Türk'te katıldığı programda da yine eleştirilerini sıraladı.

"Çürümüş adamlara destek olmayacağım"

Sunucu Fevzi Çakır'ın, "Yerel seçimde tavrınız ne olacak? Sayın Ekrem İmamoğlu için destek talep edecek misiniz, çalışacak mısınız?" sorusuna Tekin, "Efendim bunlar değişimci değil, çürümüş adamların ne desteği olacakmış da ben onlara destek olacağım." dedi.

1758226771667746898