Hablemitoğlu davasının sanığı firar etti; Şengül Hablemitoğlu "adalete inancım kalmadı" dedi

Hablemitoğlu davasının sanığı firar etti; Şengül Hablemitoğlu "adalete inancım kalmadı" dedi
Necip Hablemitoğlu suikastı davasında MİT operasyonuyla Ukrayna’dan getirildikten sonra tahliye edilen ancak “Soğan TIR’ları Davası”ndan hakkında tutuklama kararı verilen eski yüzbaşı Nuri Gökhan Bozkır'ın nerede olduğu...

Necip Hablemitoğlu suikastı davasında MİT operasyonuyla Ukrayna’dan getirildikten sonra tahliye edilen ancak “Soğan TIR’ları Davası”ndan hakkında tutuklama kararı verilen eski yüzbaşı Nuri Gökhan Bozkır'ın nerede olduğu bilinmiyor. Necip Hablemitoğlu'nun eşi Şengül Hablemitoğlu, cezaevinde olması gereken Bozkır'ın ortadan kaybolması üzerine, "Bizim size gücümüz yetmez" dedi.

Şanlıurfa Akçakale’de 8 Eylül 2015’te, soğan kamuflajıyla IŞİD’e bomba yapımında kullanılan infilaklı fitil taşıyan TIR ile ilgili açılan davada, hakkında tutuklama kararı verilen Nuri Gökhan Bozkır'ın nerede olduğunu avukatı dahil kimse bilmiyor.

Bozkır, Hablemitoğlu davası kapsamında MİT operasyonuyla Ukrayna'dan Türkiye'ye getirildi ancak Türkiye'de ortadan kayboldu.

TIKLAYIN: Hablemitoğlu suikastının Ukrayna’dan getirilen sanığının nerede olduğu bilinmiyor!

Bunun üzerine sosyal medyada açıklama yapan Şengül Hablemitoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Allahın cezaları kırmızı bültenle arayıp istediniz, operasyon da yaptınız. Artık ne yaptınızsa? Bize duruşmalar boyu ne izlettiniz siz, biz anlamadık. Edebimizle katıldık, size bizim gücümüz yetmez. Bizim kaybımız geri gelmez. Ancak bu ülkeye de adalet gelmez. İnanan varsa buyursun inansın, benim ne güvenim ne de inancım var…"