Hacze giden yaralı avukata kendi koltuk değneğiyle saldırdı

Hacze giden yaralı avukata kendi koltuk değneğiyle saldırdı
Kayseri'de avukat Coşkun Özbek, bir fabrikaya hacze gitti. Fabrikanın sahibi olduğu belirtilen S.Y. isimli kadın, avukat Coşkun'a koltuk değneğiyle saldırdı. Saldırganın kızı, annesini durdurmaya çalışsa da başarılı olamadı....

Kayseri'de avukat Coşkun Özbek, bir fabrikaya hacze gitti. Fabrikanın sahibi olduğu belirtilen S.Y. isimli kadın, avukat Coşkun'a koltuk değneğiyle saldırdı. Saldırganın kızı, annesini durdurmaya çalışsa da başarılı olamadı. O anlar, diğer avukat tarafından cep telefonuyla kayda alındı.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde haciz işlemleri için bir fabrikaya giden Kayseri Barosu avukatlarından Coşkun Özbek, işlemler sırasında S.Y.’nin saldırısına uğradı. Fabrika sahibi olduğu belirtilen S.Y., ayağından yaralı olan avukat Coşkun Özbek ve arkadaşına, "Sen neyi bekliyorsun? Ayağın tutuyor mu, kırayım mı? Kimi istiyorsan ara, darp etti beni" dedi.

Avukat Coşkun ise yanında haciz işlemine gelen ve görüntüleri kaydeden başka bir avukata, "Polisi arar mısın?" dedi. S.Y. avukata saldırırken yanındaki kızı da ona engel olmaya çalıştı.

Saldırı sonrası avukat Coşkun Özbek'in savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)