Havalar bir acayip: Bursa’da göz gözü görmedi, terminalin çatısı çöktü

Havalar bir acayip: Bursa’da göz gözü görmedi, terminalin çatısı çöktü
Bursa’da şiddetli yağış ve sel hayatı felç etti. Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin çatı kısmının bir bölümü kuvvetli yağış nedeniyle çöktü. Mudanya’da sel suları otomobilleri sürükledi, karayla deniz birleşti....

Bursa’da şiddetli yağış ve sel hayatı felç etti. Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin çatı kısmının bir bölümü kuvvetli yağış nedeniyle çöktü. Mudanya’da sel suları otomobilleri sürükledi, karayla deniz birleşti. Gemlik’te sel sularında kalan sürücünün imdadına ise polisler yetişti.


Ani bastıran yağmur ve dolu yağışı Bursa’da trafik akışını olumsuz etkilerken, araçlar yolda ilerlemekte güçlük çekti. Merkez Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde caddeler göle döndü. Bazı ağaçlar sel ve fırtına sebebiyle yıkıldı. Şehir merkezinde yoğun trafik oluştu. Gök gürültülü sağanak yağışın bir saat boyunca etkili oldu. Özellikle Halitpaşa ve Ömerbey Mahallesi sağanak yağıştan etkilendi.

Mudanya’ da ana caddeler de sular altında kaldı. Halitpaşa Mahallesi’nde sel suları sebebiyle karayla deniz birleşti. Bazı otomobiller de sel sularında sürüklenerek hasar gördü.


BİLECİK’TE CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE DOLU
Bilecik’te dün saat 16.30 sıralarında ceviz büyüklüğünde yağan doluya vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Şiddetli dolu yaklaşık 5 dakika sürdü. Dolu yağışı sonrası tarım arazileri ve otomobiller zarar gördü.