İddia: Arda Güler, disiplinsiz tavırları nedeniyle uyarı aldı

İddia: Arda Güler, disiplinsiz tavırları nedeniyle uyarı aldı
Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler hakkında iddia ortaya atıldı. 19 yaşındaki yetenekli yıldızın, boş zamanlarında disiplinsiz hareketlerde bulunduğu ve bu durumun, takım içindeki bazı kişiler...
Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler hakkında iddia ortaya atıldı. 19 yaşındaki yetenekli yıldızın, boş zamanlarında disiplinsiz hareketlerde bulunduğu ve bu durumun, takım içindeki bazı kişiler tarafından Ancelotti'ye ve kulübe raporlandığı iddia edildi.

İspanyol medyasında sezon başında Fenerbahçe'den transfer olduğu Real Madrid'de süre bulamakta zorlanan Arda Güler için her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor.

A Milli Futbol Takımı'nın Macaristan ve Avusturya hazırlık maçlarının aday kadrosuna çağrılmıştı. Macaristan maçında 61. dakikada oyuna dahil olan Arda Güler'in bu akşam oynanacak olan Avusturya maçına ilk 11'de çıkması beklenen Arda Güler'in için İspanya basınında yeni bir iddia ye aldı.

Ajansspor'un Relevo'dan aktardığı habere göre; eflatun beyazlı takımda yeteri kadar süre bulamadığı için disiplinden uzak hareketlerde bulunan Arda Güler'e Real Madrid'den uyarı gittiği belirtildi.

Haberin detayında, 19 yaşındaki futbolcunun boş zamanlarında disiplinsiz hareketlerde bulunduğu ve bunun takım içindeki bazı kişiler tarafından teknik direktör Carlo Ancelotti'ye ve kulübe raporlandığı iddia edildi.