İmamoğlu: Seçim kesin olarak sonuçlanana kadar görev yerlerimizi asla bırakmayacağız

İmamoğlu: Seçim kesin olarak sonuçlanana kadar görev yerlerimizi asla bırakmayacağız
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin verdiği mesajda, "Seçim kesin olarak sonuçlanana kadar görev yerlerimizi asla bırakmayacağız"...

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin verdiği mesajda, "Seçim kesin olarak sonuçlanana kadar görev yerlerimizi asla bırakmayacağız" dedi. 

İmamoğlu, "Değerli yol arkadaşlarım; Seçim kesin olarak sonuçlanana kadar görev yerlerimizi asla bırakmayacak, sağlıklı bilgi akışı ve seçim güvenliği için son ana kadar çalışacağız. Sandık ve okul sorumluları, avukatlar, gönüllüler, katkı sunan bütün vatandaşlar sizlere güveniyorum" notuyla Twitter'dan paylaştığı videosunda şu ifadeleri kullandı:

"Yarın çok önemli bir seçim yapacağız, 100'üncü yılında Cumhuriyetimize sahip çıkacağız. Hep birlikte birleşe birleşe kazanacağız. Bu süreçte sandık ya da bilgisayar başında, tutanak başında, okullarda, seçim koordinasyon merkezlerinde, meydanlarda, sahada olan sizlere çok önemli görevler düşüyor. Hepinize çok minnettarız. Seçim kesin olarak sonuçlanana kadar görev yerlerimizi asla bırakmayacağız. Sağlıklı bilgi akışı ve seçim güvenliği için son ana kadar çalışacağız. Milletimizin iradesine hep birlikte sahip çıkacağız. Sizlere çok güveniyor, hepinizi çok seviyorum. Size söz Türkiye'ye baharı getireceğiz, birlikte başaracağız. İyi ki varsınız. Her şey çok güzel olacak."