İmamoğlu'ndan çalışanına ‘keltoş’ diyen kişiye tepki: Saygısızlık yapıyorsun, AKP ağzıyla konuşma

İmamoğlu'ndan çalışanına ‘keltoş’ diyen kişiye tepki: Saygısızlık yapıyorsun, AKP ağzıyla konuşma
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Mevzular Açık Mikrofon'da kendisine soru sorarken yanında çalışan kişiye ‘keltoş’ diyen bir vatandaşla yaşadığı tartışma gündem oldu.İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem...
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Mevzular Açık Mikrofon'da kendisine soru sorarken yanında çalışan kişiye ‘keltoş’ diyen bir vatandaşla yaşadığı tartışma gündem oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mevzular Açık Mikrofon programında, kendisine Kavak’taki balık restoranıyla ilgili soru sorarken o gün yanında bulunan çalışanından ‘keltoş’ diye bahseden gence tepki gösterdi.

Yapılanın saygısızlık olduğunu belirten İmamoğlu şunları söyledi:

“Keltoş meltoş, öyle bir tarif olmaz kabalık yapıyorsun sen. Burada olmayan insanlarla ilgili bir sürü ithamda ve iddiada bulundunuz. Seni kınıyorum bir insana ‘keltoş’ dediğin için. Seninle ilgili bir sürü insan hakkında yaptığın laflardan dolayı bir sürü kötü söz geçer onlara da karşı dururum.”

"AK Parti ağzıyla konuşma"

İmamoğlu’nun sözlerini kesip “Konumuz bu değil” diyen gence yanıtı ise şöyle oldu:

Öyle kabadayı laflar etme bana. Keltoş, meltoş… Birincisi, senin o söylediğin konuda benim hala suç duyurularım devam ediyor. Ben o konuda mağdurum. 25 senedir o balıkçının müşterisiyim. Ben gizli yemek yiyeceğim hem de yolun kenarındaki masada oturacağım. Fırtınalı, karda, marda… Bırak benimle Ak Parti ağzıyla konuşmayı. İkincisi oturduğun yerden insanlara terörist diyorsun o da Ak Parti ağzı.

"Bana vatanseverlik dersi vermeye kalkma"

Bir şey daha diyeyim güzel kardeşim, orada yapılan orada yapılan ev sahipliğine ve ev sahipliğine aykırı davranışlara rağmen cezalandırdığım tek konu bir daha gitmemektir. 25 senelik müşterisi olmama rağmen. Eğer keltoş demek konusunda özür dilersen senin söylediğin hususları da arkadaşlarıma da iletirim. O tarz insanları kovan anlayış da Ak Parti anlayışıdır.

Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisidir. Bana vatanseverlik dersi vermeye kalkma, vatanseverlik dersi konusunda zaten iktidar millet birbiriyle yarışsın istiyor. Sen o oyunun parçası olma.

[video width="854" height="480" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/03/Mevzular-Acik-Mikrofon-_-Ekrem-Imamoglu-Kisa-Versiyon_1-online-video-cutter.com_.mp4"][/video]