İmamoğlu’ndan Karaismailoğlu’na ‘emek hırsızı’ yanıtı: Ben anlamam o işlerden ama bakan bilir

İmamoğlu’ndan Karaismailoğlu’na ‘emek hırsızı’ yanıtı: Ben anlamam o işlerden ama bakan bilir
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “150 Günde 150 Proje” maratonu kapsamında Esenyurt’ta faaliyete geçen bir Erkek Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti. İmamoğlu’na Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu’nun bir televizyon programında...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “150 Günde 150 Proje” maratonu kapsamında Esenyurt’ta faaliyete geçen bir Erkek Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti. İmamoğlu’na Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu’nun bir televizyon programında kendisi için kullandığı ‘emek hırsızı’ sözü hatırlatıldı. İmamoğlu, “Ben emek hırsızlığı diye bir kavramı anlamam, bilmem ama sayın bakan bilir” dedi.

Daha sonra öğrencilerle bir araya gelen İmamoğlu, onlardan gelen soruları yanıtladı. İmamoğlu, şunları söyledi:
“Biz, sizden güç almak istiyoruz. Elbette ailelerinize buradan duyuruyoruz ki bizlere emanetsiniz. Güzel bir gelecek, güzel bir ortamda çalışmanız için de biz elimizden geleni sizler için yapacağız” diyen İmamoğlu, şunları söyledi: “Bazı konular az önce bana aktarıldı. Onlardan da bahsetmeyi elbette arzu ederim. Başta ulaşım ve iletişim konusundaki sorunların çok iyi duruma geleceğinden kuşku duymayın. Hele hele bugünkü çağda, hiçbir yurtta, hiçbir öğrencimizin internet erişimiyle ilgili en ufak bir sorun yaşamasını istemiyorum ve kabul etmiyorum. Dolayısıyla o konuda sizi temin ederim ki iletişimle ilgili sorunlarımız çözülecek, elbette ki makul seviyede. Belki sınırsız noktaya erişemeyebiliriz şu aşamada. Ama size yeterli olacak seviyeyi de karşılıklı belirleyerek hem hız noktasında hem diğer hususlarda bu konuda size imkân sağlanacak. Yine ulaşımla ilgili fırsatları sağlamaya devam edeceğiz. Öğrenci değişimiyle ilgili de olan yurtlarımızla sizleri denkleştirerek buluşturmaya devam edeceğiz.”