İYİ Parti İBB adayı Kavuncu: Dün bizim için bir milat olmuştur

İYİ Parti İBB adayı Kavuncu: Dün bizim için bir milat olmuştur
Bugün İstanbul Ticaret Odası’nı ziyaret eden Kavuncu, ardından Kadıköy’de, Kadıköy Belediye Başkan Adayı Kübra Dursun ile birlikte bir dizi ziyarette bulundu.Ziyaretleri kapsamında Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey’in kabrini...
Bugün İstanbul Ticaret Odası’nı ziyaret eden Kavuncu, ardından Kadıköy’de, Kadıköy Belediye Başkan Adayı Kübra Dursun ile birlikte bir dizi ziyarette bulundu.

Ziyaretleri kapsamında Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey’in kabrini ziyaret eden Kavuncu, ardından İstanbul Türkiye-Azerbaycan Dostluk Derneği’ni ve Caddebostan Balıkadamlar Spor Kulübü’nü ziyaret ettti. Buradaki ziyaretinin ardından bir açıklama yapan Kavuncu, “Kadıköy’de kıymetli bir gün geçirdik. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Pazar günü çok güzel bir lansmanımız oldu. Ama zorlu şartlarda mücadele ediyoruz. Hatırlarsanız kısa bir süre önce bazı partililer istifa etmişti. Hatta iki gün önce bazı ilçe başkanlarımız istifa etmişti. Biz, bu istifalar olduğunda tartışmalara girmedik. O zaman il başkanımız demişti ki, bunların operasyon olup olmadığını 20 Şubat’ta listeler teslim edildiğinde göreceğiz. Eğer istifa eden arkadaşlar başka bir partinin listelerinden çıkarsa biz bunun operasyon olduğunu anlayacağız. Ve dün gördük ki istifa eden belediye meclis üyelerinin bir kısmı CHP listelerinden yazılmışlar. İki gün önce istifa eden Zeytinburnu ilçe başkanı yine CHP listesinden çıktı. Hür ve müstakil hareket etme kararımızı çok önce almıştık. Listeler verilmeden iki gün önce, aylar önce verilmiş bir kararı bahane göstererek, bir adayı desteklediğini ifade ederek istifa etmek, sonra da bizim geçmişte ittifak yaptığımız bir siyasi partinin listesinden bu arkadaşların çıkması bizi bambaşka bir çalışma temposuna soktu“ dedi.

"Dün bizim için bir milat olmuştur"

İstifaların, ne olup ne bittiğinin anlaşılmasına yol açtığını ifade eden Kavuncu, “Ne yapılmak istendiğini dün gördük. Elbette bize başka siyasi partilerden gelen arkadaşlar da var. Fakat İstanbul’da tek bir kişi gösteremezsiniz ki herhangi bir siyasi partide aktif görevdeyken istifa ettirip listelerimizde yer vermişiz. Böyle bir durumun içine ne girdik ne de düştük. Ama bunu yapan arkadaşlarımız var. Dün bizim için bir milat olmuştur. Biz zaten 31 Mart’a kadar koşturuyorduk. Ancak yapılmak istenenleri gördükten sonra mücadelemiz ve azmimiz daha da katlanmış durumda. Her şey güzel bir İstanbul için. Türkiye’yi, benimle olan yaşar benimle olmayan yok olur diyen bu iki kutuplu yapıdan elbirliğiyle kurtaracağız. Çalışmalarımıza daha sıkı devam edeceğiz“ ifadelerini kullandı.