Kanal D'den yeni hamle; Camdaki Kız'ın yerine yeni dizi

Kanal D'den yeni hamle; Camdaki Kız'ın yerine yeni dizi
Camdaki Kız dizisinin boşluğunu dolduracak yeni dizi sonunda geliyor. Kanal D'den yeni dizi hamlesi...Ozan Güven, Hande Ataizi ve Ekin Koç gibi başarılı isimlerin başrollerinde yer aldığı yeni dizinin çekimleri hız kesmeden sürüyor....
Camdaki Kız dizisinin boşluğunu dolduracak yeni dizi sonunda geliyor. Kanal D'den yeni dizi hamlesi...

Ozan Güven, Hande Ataizi ve Ekin Koç gibi başarılı isimlerin başrollerinde yer aldığı yeni dizinin çekimleri hız kesmeden sürüyor. Kanal D ekranlarında başlayacak yeni dizinin en az Camdaki Kız dizisi kadar yüksek reyting elde etmesi bekleniyor.

Dizide yer alacak olan Hande Ataizi, Kanal D ekranlarında yayımlanan Camdaki Kız dizisinde ''Cana'' karakterine can veriyordu.

YENİ DİZİYLE İLGİLİ İLK BİLGİLER GELDİ

Adeta ünlüler geçidine dönüşen dizinin oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Serra Arıtürk, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip ve Anıl Taşezen gibi usta isimler yer alıyor. 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' dizisi 28 Şubat tarihinden itibaren her çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarıyla izleyicisi ile buluşacak.

OYUNCU SEÇİMİ SÜRÜYOR

Ekin Koç, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Serra Arıtürk, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip ve Anıl Taşezen gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' dizisi için oyuncu seçimleri de sürüyor. Dizinin kadrosunda genç yeteneklere de yer verileceği öğrenildi.

Kaynak: gazetepencere.com, Kanald.com.tr