Abba’dan 40 yıl sonra yeni albüm

Abba’dan 40 yıl sonra yeni albüm
Pop efsanesi İsveçli müzik grubu Abba, 40 yıl sonra yayımlayacakları ilk stüdyo albümlerinin müjdesini verdi. "Voyage" isimli 10 şarkıdan oluşan albüm kasım ayında yayımlanacak.1982 yılında dağılan grup, Mayıs 2022'de Londra'da...

Pop efsanesi İsveçli müzik grubu Abba, 40 yıl sonra yayımlayacakları ilk stüdyo albümlerinin müjdesini verdi. "Voyage" isimli 10 şarkıdan oluşan albüm kasım ayında yayımlanacak.

1982 yılında dağılan grup, Mayıs 2022'de Londra'da yapılacak ve albümle aynı ismi taşıyacak dijital konser serisini de duyurdu. Konserler Queen Elizabeth Olympic Park'ta özel olarak inşa edilecek ABBA Arena'da yapılacak.

Benny Andersson, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad ve Björn Ulvaeus'tan oluşan dörtlü, albümde yer alacak iki şarkıyı dijital platformlar aracılığıyla yayımladı.

İki şarkıdan ilki, "I Still Have Fait In You" grup üyeleri arasındaki bağı anlatan sevgi dolu bir piyano baladı. İkinci parça, "Don't Shut Me Down" ise bir Abba klasiği olan "The Day Before You Came" ayarında mini bir melodram.