Adam Driver ve Penélope Cruz’un başrollerini paylaştığı 'Ferrari' filminden ilk fragman yayınlandı

Adam Driver ve Penélope Cruz’un başrollerini paylaştığı 'Ferrari' filminden ilk fragman yayınlandı
İtalyan spor otomobil girişimcisi Enzo Ferrari’nin hayat hikayesini anlatan "Ferrari" filminden ilk fragman yayınlandı. Filmin başrollerinde Adam Driver ve Penélope Cruz yer alıyor.Michael Mann’in yönetmen koltuğuna geçtiği "Ferrari"...

İtalyan spor otomobil girişimcisi Enzo Ferrari’nin hayat hikayesini anlatan "Ferrari" filminden ilk fragman yayınlandı. Filmin başrollerinde Adam Driver ve Penélope Cruz yer alıyor.

Michael Mann’in yönetmen koltuğuna geçtiği "Ferrari" filminden ilk fragman paylaşıldı. İtalyan spor otomobil girişimcisi Enzo Ferrari’nin hayat hikayesini anlatan filmin prömiyeri bu hafta Venedik Film Festivali’nde yapılacak.

Enzo Ferrari’yi "Marriage Story", "House of Gucci" ve "The Last Duel" yapımlarda rol alan Adam Driver canlandırıyor. Enzo Ferrari’nin eşi Laura Ferrari rolünde ise 2009’da "Barselona, Barselona" ile Oscar ödülü kazanan Penélope Cruz yer alıyor.

Kayıp Rıhtım'ın aktardığına göre, yapımda Adam Driver ve Penélope Cruz’la birlikte yer alan bir diğer isim ise Enzo’nun metresi Lina Lardi rolündeki Shailene Woodley. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Patrick Dempsey, Jack O’Connell, Sarah Gadon, Gabriel Leone ve Erik Haugen yer alıyor.

"Ferrari" yurt dışında 21 Aralık 2023'te vizyona girecek. Yapımın Türkiye’de ne zaman sinema salonlarına geleceği henüz bilinmiyor.