Altın Koza'da "Sinemanın Yüzü" ödülü Kadir İnanır ve Türkan Şoray'ın oldu

Altın Koza'da "Sinemanın Yüzü" ödülü Kadir İnanır ve Türkan Şoray'ın oldu
Gazete Pencere Haber Merkezi30. Adana Altın Koza Film Festivali'nde "Sinemanın Yüzü" ödülü, usta sanatçılar Kadir İnanır ve Türkan Şoray'ın oldu. Kadir İnanır ödülünü aldıktan sonra, "2013'ten beri benim ağzımdan barıştan...

Gazete Pencere Haber Merkezi

30. Adana Altın Koza Film Festivali'nde "Sinemanın Yüzü" ödülü, usta sanatçılar Kadir İnanır ve Türkan Şoray'ın oldu. Kadir İnanır ödülünü aldıktan sonra, "2013'ten beri benim ağzımdan barıştan başka hiçbir şey çıkmadı" dedi.

30. Adana Altın Koza Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu. Ödül töreninde "Sinemanın Yüzü" ödülleri, Yeşilçam Sineması'nın emektar oyuncuları Kadir İnanır ve Türkan Şoray'a verildi.

"Büyük barışı mutlaka sağlayacağız"

Ödülünü, 76'ıncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü' kazan Merve Dizdar'ın elinden alan İnanır, şöyle konuştu:

"2013'ten beri benim ağzımdan barıştan başka hiçbir şey çıkmadı. Ellerimizi birleştireceğiz, kalplerimizi kucaklaştıracağız ve büyük barışı mutlaka sağlayacağız. İşte o zaman bu dünyanın en güzel ülkesi ve burada yaşayan milyonlarca insan koca ülkeyi festival alanına çevirecek. Hep bir ağızdan coşkuyla bağıracak: Yaşasın tam bağımsız Türkiye"