Behzat Ç. yeni sezonla geri dönüyor

Behzat Ç. yeni sezonla geri dönüyor
Fenomen polisiye dizisi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ ikinci sezondan ilk fragman yayınlandı. Dizi, 7 Aralık’ta Blu TV’de.İlk olarak 2010 yılında Star TV ekranlarında vizyona giren ve 3 sezon sona yayından kaldırılan...

Fenomen polisiye dizisi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ ikinci sezondan ilk fragman yayınlandı. Dizi, 7 Aralık’ta Blu TV’de.

İlk olarak 2010 yılında Star TV ekranlarında vizyona giren ve 3 sezon sona yayından kaldırılan Behzat Ç. yıllar sonra tekrar Blu TV ekranlarında seyirciyle buluşmuştu. Başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun oynadığı dizinin ilk sezonu geçtiğimiz yıl yayınlanmıştı.

7 Aralık'ta seyirciyle buluşuyor

Hayranlarıyla 7 Aralık'ta tekrar buluşacak olan dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

Geçen sezon yayın hayatına başlayan ve büyük beğeni toplayan dizinin ikinci sezonunda Ankara’ya hakim olan kaosu yine Behzat başkomiser ve cinayet büro ekibi çözecek.

Usta kadro

Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Evliya Aykan, Burak Dakak, Ayça Eren, Derin Beşikçioğlu, Eray Eserol, Önder Selen ve Güven Kıraç’ın yer aldığı ekibe geçen sezon konuk oyuncu olan Özge Yağız ve Selen Öztürk yine eşlik ederken bu sezon kadroya Sergen Deveci, Alper Kut ve Devrim Yakut dahil oluyor.

Yönetmenliğini Devrim Yalçın’ın yaptığı, senaryosunun Ercan Uğur’un yazdığı diziden resmi fragman yayınlandı.

Dizi 7 Aralık’ta Blu TV’de izleyiciyle buluşacak.