Çağan Irmak imzalı Netflix dizisi 'Yaratılan'dan ilk fragman geldi

Çağan Irmak imzalı Netflix dizisi 'Yaratılan'dan ilk fragman geldi
Çağan Irmak imzalı 'Yaratılan' dizisinden ilk fragman yayınlandı. Başrollerinde Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez’in yer aldığı dizi, 20 Ekim’de Netflix'te izleyicilerle buluşacak.Dijital içerik platformu Netflix, yazarlığını...

Çağan Irmak imzalı 'Yaratılan' dizisinden ilk fragman yayınlandı. Başrollerinde Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez’in yer aldığı dizi, 20 Ekim’de Netflix'te izleyicilerle buluşacak.

Dijital içerik platformu Netflix, yazarlığını ve yönetmenliğini Çağan Irmak’ın üstlendiği 'Yaratılan' dizisinin yayın tarihini ve ilk fragmanını paylaştı. Mary Shelley imzalı 'Frankenstein'dan esinlenen 'Yaratılan', 8 bölümlük bir dizi olarak izleyicilerle buluşacak. 

Başrollerini Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Engin Benli, Şifanur Gül, Bülent Şakrak, Sema Çeyrekbaşı, Devrim Yakut, Şehsuvar Aktaş, Durul Bazan, Macit Koper, Ekremcan Arslandağ, Ümmü Putgül ve Şennur Nogaylar gibi isimler yer alıyor.

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği 'Yaratılan', 20 Ekim’de tüm dünyayla aynı anda Netflix’te yayınlanacak.

Dizinin konusu şöyle: 

Osmanlı İmparatorluğu’nun son dönemlerinde Bursa’dan İstanbul’a uzanan bu epik öyküde 'Yaratılan', insanoğlunun en temel sorularından biri olan “ölüm ve sonrasına” odaklanıyor. Maceraperest, asi, heyecanlı ve zekası bedenine sığmayan genç tıp talebesi Ziya’nın en büyük dileği, çok iyi bir hekim olup tıbbın çare bulamadığı birçok salgın hastalığa derman olabilmektir. İstanbul’da tanıştığı delilik ve dahilik arasında duran hekim İhsan, onu bu dünyada anlayabilen tek kişi olmuştur. Birbirini bulan bu iki eksantrik ve yaralı ruh, beraber giriştikleri gizli ve yasaklı deneyin bedellerini ağır bir şekilde ödeyeceklerdir. Zira kodlarını çözmeye çalıştıkları kadim bir yazı onları adeta felaketin kapısına getirip bırakır.