Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, doğum gününde Seyfi Dursunoğlu'nu anıyor

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, doğum gününde Seyfi Dursunoğlu'nu anıyor
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), 1 Ekim'de dünyaya gelen sanatçı Seyfi Dursunoğlu için anma töreni düzenliyor.Tören, Dursunoğlu'nun Zincirlikuyu Mezarlığı’nda bulunan kabri başında, saat 11'de başlayacak.ÇYDD'den...

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), 1 Ekim'de dünyaya gelen sanatçı Seyfi Dursunoğlu için anma töreni düzenliyor.

Tören, Dursunoğlu'nun Zincirlikuyu Mezarlığı’nda bulunan kabri başında, saat 11'de başlayacak.

ÇYDD'den konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

Seyfi Dursunoğlu, sanatçı kişiliği dışında önemli bir eğitim destekçisi olan ve eğitimde fırsat eşitliğini toplumsal gelişimin sağlanmasındaki en önemli etken olarak kabul eden bir aydındı. O’nun içten gülümsemesi, mizah anlayışı ve sanatsal dokusu, çoğumuzun kalbinde özel bir yere sahiptir. ÇYDD olarak, Seyfi Dursunoğlu'nun doğum gününü O’nun değerli mirasını yaşatma amacıyla anıyoruz.

Seyfi Dursunoğlu’nun doğumunun 91. yıl dönümünde gerçekleşecek olan tören, ÇYDD Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel, ÇYDD Yönetim Kurulu Üyeleri, Çağdaş Yaşam gönüllüleri ile birlikte Dursunoğlu’nun sevenleri ve yakınlarının katılımıyla gerçekleşecektir. Genel Başkanımız Prof. Dr. Ayşe Yüksel, Seyfi Dursunoğlu'nun sanatçı kimliği ve eğitime verdiği destek hakkında konuşma yaparak katılımcılara seslenecektir.

Seyfi Dursunoğlu'nu sevgi ve saygıyla anmak için bir araya gelmeyi umuyoruz.