Dünyaca ünlü keman virtüözü David Garrett İstanbul'a geliyor
Dünyaca ünlü keman virtüözü David Garrett, "Millennium Symphony" turnesiyle 29 Ağustos'ta Harbiye Açıkhava'da sahne alacak. Garrett, pop hitlerinden rock klasiklerine uzanan repertuvarı kemanı ve orkestrasıyla yorumlayacak.
GAZETE PENCERE- Klasik müzik ile pop ve rock'ı aynı sahnede buluşturan dünyaca ünlü keman virtüözü David Garrett, "Millennium Symphony" turnesi kapsamında İstanbul'a geliyor. Garrett, 29 Ağustos'ta Stagepass organizasyonuyla Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda müzikseverlerle buluşacak.
POP HİTLERİ KEMANLA YENİDEN HAYAT BULACAK
Otuz yılı aşan kariyerinde klasik müziğin disiplinini rock'ın enerjisi ve popun evrensel diliyle birleştiren Garrett, bu kez son 25 yılın pop müziğine odaklanacak. Beyoncé'den Rihanna'ya, Harry Styles'dan Ed Sheeran'a uzanan yıldızların şarkıları senfonik düzenlemelerle yeniden yorumlanacak.
METALLICA'DAN NIRVANA'YA
Konser yalnızca pop hitleriyle sınırlı kalmayacak. Garrett, Metallica, Nirvana ve Aerosmith'in rock klasiklerinin yanı sıra unutulmaz film müzikleri ve klasik müziğin zamansız eserlerini de Harbiye sahnesine taşıyacak. Böylece sanatçının yıllardır sürdürdüğü crossover yaklaşımı İstanbul'da geniş bir repertuvarla izleyici karşısına çıkacak.

FARKLI KUŞAKLAR AYNI KONSERDE
"Millennium Symphony", farklı kuşaklardan ve müzik zevklerinden dinleyicileri pop, rock ve klasik müziğin buluştuğu senfonik bir yolculuğa çıkaracak. 29 Ağustos'taki konserin biletleri Biletinial üzerinden satışa sunuldu.
Kaynak:Haber Merkezi