Görkemli bir tören istememişti, Erkin Koray böyle defnedilecek

Görkemli bir tören istememişti, Erkin Koray böyle defnedilecek
Efsane sanatçı Erkin Koray önceki gün Kanada'da hayatını kaybetti. 82 yaşında hayata gözlerini yuman Koray, kızının yaşadığı Toronto'da gömülmeyi ve görkemli bir cenaze töreni yapılmamasını vasiyet etti.Birsen Altuntaş'ın...

Efsane sanatçı Erkin Koray önceki gün Kanada'da hayatını kaybetti. 82 yaşında hayata gözlerini yuman Koray, kızının yaşadığı Toronto'da gömülmeyi ve görkemli bir cenaze töreni yapılmamasını vasiyet etti.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Anadolu rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray, Westminster Mezarlığı & Anıt Mezarı'na defnedilecek.

Erkin Koray geçen pazartesi akciğer sönmesi nedeniyle tedavi olduğu Toronto’daki hastanede yaşamını yitirdi. Vefat etmeden önce kızı Damla Koray‘a son albümünü teslim eden, hayranlarına mektup yazan efsane sanatçı 11 Ağustos Cuma günü son yolculuğuna uğurlanacak.

Erkin Koray’ın Kanada’daki cenaze töreni bilgileri belli oldu. Büyük ustanın sevenleri için 11 Ağustos Cuma günü 11.00 ile 12.00 arasında küçük bir toplantı düzenlenecek ve dünya müzik tarihine geçen sanatçı Toronto’daki Westminster Mezarlığı & Anıt Mezarı’na defnedilecek.