Gözyaşları filminde üç boyut yöntemi! Cem Karaca için İsmail Hacıoğlu'nun yüzü tarandı

Gözyaşları filminde üç boyut yöntemi! Cem Karaca için İsmail Hacıoğlu'nun yüzü tarandı
Cem Karaca’nın hayatının beyaz perdeye taşınacağı Gözyaşları filminin hazırlıklarına başlandı. İsmail Hacıoğlu, Türkiye’de ilk kez kullanılan bir yöntemle şaşırtıcı bir şekilde ünlü şarkıcı Cem Karaca’ya...
Cem Karaca’nın hayatının beyaz perdeye taşınacağı Gözyaşları filminin hazırlıklarına başlandı. İsmail Hacıoğlu, Türkiye’de ilk kez kullanılan bir yöntemle şaşırtıcı bir şekilde ünlü şarkıcı Cem Karaca’ya benzetildi.

İsmail Hacıoğlu’nun usta sanatçı Cem Karaca’yı oynadığı Cem Karaca’nın Gözyaşları filminde Türk sinemasında ilk kez uygulanan yöntemle Hacıoğlu’nun yüzü üç boyutlu tarandı ve sıfır hata payıyla modellemesi yapıldı.

Cem Karaca'nın hayatının anlatıldığı Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi 26 Ocak'ta vizyona girecek. Hacıoğlu'nun hem sesi hem de görüntüsü şaşırtıcı şekilde Cem Karaca'ya benzetildi. Günde üç saat süren makyaj ile Cem Karaca'ya benzetilen Hacıoğlu nereydese Cem Karaca'nın kopyası oldu. Silikonla kalıp alma işlemi yerine oyuncunun üç boyutlu yüz taraması yapıldı.

Amerika'da oyuncunun Cem Karaca modellemesi yapıldı ve uygulanacak proteze karar verildi. Yapılan işlemler tek tek paylaşıldı. İsmail Hacıoğlu'nun bu anları sosyal medyada; 'Büyük emek var', 'Harika bir iş', 'Heyecanla bekliyoruz' gibi yorumlara neden oldu.