Grammy’nin kazananı Jon Batiste

Grammy’nin kazananı Jon Batiste
Müzik dünyasının “Oscar”ı olarak bilinen Grammy Ödülleri’nin sahiplerini bulduğu törende, Jon Batiste yılın albümü ve en iyi klip dahil 5 ödülü kucaklayarak geceye damgasını vurdu.64. Grammy Ödülleri, Las Vegas kentindeki...

Müzik dünyasının “Oscar”ı olarak bilinen Grammy Ödülleri’nin sahiplerini bulduğu törende, Jon Batiste yılın albümü ve en iyi klip dahil 5 ödülü kucaklayarak geceye damgasını vurdu.

64. Grammy Ödülleri, Las Vegas kentindeki MGM Grand Garden Arena’da düzenlen törende sahiplerini buldu. Törenin sunuculuğunu ise komedyen Trevor Noah üstlendi.

EPA/EFE / Justin Lane - Anadolu Ajansı

EPA/EFE / Etienne Laurent - Anadolu Ajansı

11 dalga aday gösterilen Jon Batiste, yılın albümü, en iyi klip, görsel medya için en iyi film müziği, en iyi Amerikan folk performansı, en iyi Amerikan folk şarkısı ödüllerini alarak gecenin öne çıkan ismi oldu.

19 yaşındaki Olivia Rodrigo da en iyi yeni sanatçı, en iyi pop vokal albümü ve en iyi solo pop performansı gibi dallarda ödülleri alarak adından söz ettirdi.

Silk Sonic grubu ise yılın kaydı, yılın şarkısı, en iyi R&B şarkısı ödüllerini ‘‘Leave the Door Open’’ adlı şarkılarıyla kazandı.