Kapalıçarşı esnafı görüntüleri sızdırdı, Görevimiz Tehlike'nin çekimleri iptal edildi!

Kapalıçarşı esnafı görüntüleri sızdırdı, Görevimiz Tehlike'nin çekimleri iptal edildi!
Görevimiz Tehlike serisinin yedinci filmi olan "Ölümcül Hesaplaşma"nın İstanbul'da çekilen bölümleri yönetmen tarafından iptal edildi.Görevimiz Tehlike serisinin yedinci filminin ikinci bölümünün bir bölümü İstanbul'da çekilecekti....

Görevimiz Tehlike serisinin yedinci filmi olan "Ölümcül Hesaplaşma"nın İstanbul'da çekilen bölümleri yönetmen tarafından iptal edildi.

Görevimiz Tehlike serisinin yedinci filminin ikinci bölümünün bir bölümü İstanbul'da çekilecekti. Ancak yönetmen Christopher McQuarrie, kararını değiştirdi.

Tom Cruise'un başrol oyuncusu ve ortak yapımcısı olduğu Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma'nın ilk bölümü 14 Temmuz'da vizyona girdi.

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre Türkiye'de şu ana kadar 176 bin 292 kişi tarafından izlenen, 291 milyon dolarlık bütçeyle çekilen Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma'nın küresel hasılatı ise an itibarıyla 376 milyon 260 bin 809 dolar.

İkinci bölüm 28 Haziran'da

Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma'nın ikinci bölümü ise gösterime 28 Haziran 2024'te girecek.

Filmin bir bölümünün İstanbul'da çekilmesi planlandı.

Geçtiğimiz pazar günü filmin yönetmeni Christopher McQuarrie, kalabalık bir ekiple birlikte çekim mekânı arayışı için Tarihi Yarımada'da incelemeler yaptı.

Christopher McQuarrie'ın inceleme yaptığı mekânlardan biri de Kapalıçarşı'ydı. McQuarrie, incelemelerin ardından Kapalıçarşı'nın çekim için uygun olduğuna karar verdi ama iki gün sonra bu kararından vazgeçti.


Nedeni ise Christopher McQuarrie'ın yaptığı gizlilik sözleşmesinin ihlal edilmesi.

Kapalıçarşı, pazar günü kapalıydı. İncelemeler için özel olarak ekibe açıldı. Çarşı yönetiminin belirlediği birkaç kişi de Christopher McQuarrie ve ekibine gizlilik sözleşmesi çerçevesinde eşlik etti.

Ne var ki Kapalıçarşı esnaflarından birinin pazartesi günü dükkânının kamera kayıtlarını sosyal medyaya sızdırmasıyla Christopher McQuarrie, Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma'nın ikinci bölümünü İstanbul'da çekmekten vazgeçti.