Netflix'te bir korku filmi: 3 dakika bile dayanamayanlar var!

Netflix'te bir korku filmi: 3 dakika bile dayanamayanlar var!
Denzel Washington, Jared Leto ve Rami Malek'in başrolleri paylaştığı, 2021 yılında gösterime giren ve dizi-film platformu Netflix'e yeni gelen Küçük İpuçları (The Little Things), bazı Netflix kullanıcılarını filme devam edemeyecek...

Denzel Washington, Jared Leto ve Rami Malek'in başrolleri paylaştığı, 2021 yılında gösterime giren ve dizi-film platformu Netflix'e yeni gelen Küçük İpuçları (The Little Things), bazı Netflix kullanıcılarını filme devam edemeyecek kadar rahatsız etti.

Netflix, filmin konusunu kısaca şöyle özetliyor:

90'lar Los Angeles'ında bir şerif yardımcısı ve bir dedektif, kurnaz bir seri katilin izini sürmek için birlikte çalışır. Ancak farklılıkları, bu görevi daha da zorlaştırabilir.

Gerilim hemen başlıyor, izleyici karar veremiyor

Independent Turkçe'nin derlediği habere göre seyircileri zamanda geriye götüren film, kahramanlarını da tehlikenin tam ortasına yerleştiriyor. Film IMDb kullanıcılarından 10 üzerinden 6,3 gibi düşük sayılabilecek bir puan almış olsa da izleyiciler ona şans veriyor.

Küçük İpuçları, eleştirmenlerin de beğenisini kazanamadı. Yönetmen koltuğunda John Lee Hancock'ın oturduğu film, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 45 puana sahip.

Film 2021'de gösterime girmişti ancak Netflix'e yeni eklenmesi ona yeni bir soluk getirdi. Küçük İpuçları'nı izleyenlere göre gerilim hemen başlıyor ve bu da onları filmi izlemekten vazgeçmeye zorluyor.

"Beni o kadar gerdi ki kapatmak zorunda kaldım"

Henüz filmin başında hayrete düşmüş bir izleyici şunları yazdı:

Netflix'te Küçük İpuçları'nı izliyorum ve ilk 2 dakika o kadar korkutucu ki devam edebileceğimden emin değilim.

Bir başka izleyici daha kesin konuştu ve şu ifadeleri kullandı:

Netflix'teki Küçük İpuçları'nın 2 dakika 52. saniyesindeyim ve beni o kadar gerdi ki kapatmak zorunda kaldım.

"Tamamen ürpertici"

Küçük İpuçları'nın düşük IMDb puanına ve ürkütücü sahnelerine aldırmayan bir hayran, sonunu getirmeyi başardığı filmden övgüyle bahsetti:

Leto bu filmde inanılmaz. Filmlerde pek çok garip tip gördük ama o burada orijinal birini yaratmış. Yürüyüşü, bakışları, konuşması… Çok tuhaf, zaman zaman gülünç ve tamamen ürpertici.

Bazı Twitter kullanıcılarıysa film için pek de övgü dolu ifadeler kullanmadı:

Netflix'teki Küçük İpuçları'yla zamanınızı boşa harcamayın. Muhtemelen bir film için düşünülecek en dandik son. Çözümü olmayan, yavaş ilerleyen bir filmle uğraşmak zorundasınız.