Özgür Kıyat, 25. sanat yılını müzikli performans ile kutluyor

Özgür Kıyat, 25. sanat yılını müzikli performans ile kutluyor
1980 yılında İzmir’de dünyaya gelen ve genç yaşından itibaren müzik ve sanatla ilgilenmeye başlayan Özgür Kıyat, 25. sanat yılını kutluyor.Özgür Kıyat, şarkı sözü yazmak, beste yapmak, şarkı söylemek yanında profesyonel...


1980 yılında İzmir’de dünyaya gelen ve genç yaşından itibaren müzik ve sanatla ilgilenmeye başlayan Özgür Kıyat, 25. sanat yılını kutluyor.
Özgür Kıyat, şarkı sözü yazmak, beste yapmak, şarkı söylemek yanında profesyonel fotoğrafçı ve belgesel yapımcısı.
Merkezi Amerika’da olan bir yardım vakfı için Etiyopya’da fotoğraf çeken sanatçının fotoğrafları, hem vakıf hem de birçok farklı yardım kuruluşu tarafından kullanılıyor ve sanatçının açtığı kişisel sergilerde satılarak gelirleri bağışlanıyor.

SON BELGESELİ: MERHABA MERAKKİS


Paris Speos Enstitüsü’nde görüntü ve fotoğrafçılık eğitimi alan sanatçının çektiği belgeseller çeşitli TV kanallarında gösteriliyor.
Sıkı bir Cevat Şakir Kabaağaçlı hayranı olan Kıyat, Balıkçı’nın 50. vefat yıldönümünde uzun yıllardır özenle biriktirdiği “Halikarnas Balıkçısı” hikâyelerini ve onun Bodrum tutkusunu “Merhaba Merakkis” isimli son belgeselinde Bodrumlularla paylaştı.


Cevat Şakir’in Halikarnas Balıkçısı’na dönüştüğü büyülü yolculuğu anlatan sanatçı, kendi besteleriyle süslediği bu belgeselle Bodrumluların ve Cevat Şakir hayranlarının gönüllerini bir kez daha fethetti.

PAZAR GÜNÜ BABA SAHNE'DE MÜZİKLİ PERFORMANS


Özgür Kıyat, 22 Ekim Pazar günü Kadıköy Baba Sahne’de hayranlarıyla bir arada olacak ve 25 yıllık sanat yolculuğunu müzikli performans ile anlatacak.