Rapçi Çağrı Sinci, Selçuk Kozağaçlı’nın sözleri ile şarkı besteledi: Prometheus

Rapçi Çağrı Sinci, Selçuk Kozağaçlı’nın sözleri ile şarkı besteledi: Prometheus
Rapçi Çağrı Sinci, Çağdaş Hukukçular Derneği’nin (ÇHD) tutuklu olan Genel Başkanı Selçuk Kozağaçlı’nın “yaşamın kendisi değil kutsal olan; kutsal olan adil bir yaşam, kutsal olan onurlu bir yaşam…” konuşması...

Rapçi Çağrı Sinci, Çağdaş Hukukçular Derneği’nin (ÇHD) tutuklu olan Genel Başkanı Selçuk Kozağaçlı’nın “yaşamın kendisi değil kutsal olan; kutsal olan adil bir yaşam, kutsal olan onurlu bir yaşam…” konuşması üzerinden bir parça yaptı.

Çağrı Sinci, “Prometheus” adlı parçasını YouTube kanalından yayınladı. Yayınlanan video , “Selçuk Kozağaçlı’nın da söylediği gibi “yaşamın kendisi değil kutsal olan, kutsal olan adil bir yaşam, kutsal olan onurlu bir yaşam, kutsal olan güvenli bir yaşam, kutsal olan haysiyet sahibi bir yaşam” Herkes için adil, onurlu, güvenli ve en önemlisi ÖZGÜR bir yaşam diliyorum!” notuyla paylaştı. Video’da Kozağaçlı’ya ait görüntülere de yer verildi.

ÇHD: Onurlu yaşam çağrısının sesi olmuş avukatları serbest bırakın

Çağdaş Hukukçular Derneği’de de Sinci’nin paylaşımını alıntılayarak yaptığı paylaşımda “Genel Başkanımız Selçuk Kozağaçlı’nın da söylediği gibi “yaşamın kendisi değil kutsal olan, kutsal olan adil bir yaşam, kutsal olan onurlu bir yaşam” Onurlu yaşam çağrısının sokakta, mahkemelerde, hapishanelerde sesi olmuş avukatları serbest bırakın!” ifadelerini kullandı.