Ruhun Duymaz dizisi uyarlama mı, nerede çekiliyor? Ruhun Duymaz dizisinin konusu nedir, kadrosunda hangi oyuncular yer alıyor?

Ruhun Duymaz dizisi uyarlama mı, nerede çekiliyor? Ruhun Duymaz dizisinin konusu nedir, kadrosunda hangi oyuncular yer alıyor?
FOX TV’de yayınlanmaya başlayan Ruhun Duymaz dizisi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. İlk bölümüyle dikkat çeken yapıma ilişkin ayrıntıları haberimizin detaylarında bulabilirsiniz. Peki Ruhun Duymaz dizisinin konusu nedir,...

FOX TV’de yayınlanmaya başlayan Ruhun Duymaz dizisi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. İlk bölümüyle dikkat çeken yapıma ilişkin ayrıntıları haberimizin detaylarında bulabilirsiniz. Peki Ruhun Duymaz dizisinin konusu nedir, kadrosunda hangi oyuncular yer alıyor? Ruhun Duymaz dizisi uyarlama mı, nerede çekiliyor? İşte konuya ilişkin bilmek istedikleriniz.

Yayınlanan ilk bölümüyle herkesin ilgisini çekmeyi başaran Ruhun Duymaz dizisine ilişkin merak edilen her şeyi sizler için derledik. FOX TV’de yayınlanan Ruhun Duymaz dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve hikayenin uyarlama olup olmadığı araştırılan konuların başında geliyor.

Başrollerinde Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız’ın yer aldığı diziye dair tüm detayları haberimizin detaylarından öğrenebilirsiniz. Peki Ruhun Duymaz dizisinin konusu nedir, kadrosunda hangi oyuncular yer alıyor. Ruhun Duymaz dizisi uyarlama mı, nerede çekiliyor? İşte konuya ilişkin bilmek istedikleriniz.

Ruhun Duymaz dizisinin konusu nedir?

Başarılı bir ajan olan Onur Karasu (Şükrü Özyıldız) aylardır peşinde olduğu elmas kaçakçısı Civan Koral (Tuğrul Tülek)’i yakalamak üzere peşindedir.

Bu operasyon için Civan’ın kardeşi Hilal (Aslı Sümen)’i kendine aşık etmiş ve onunla mesafeli bir ilişki yürütmektedir. Planı tıkır tıkır ilerlemektedir. Ta ki hiç tanımadığı Ece (Burcu Özberk) adında bir kadın hayatına girene kadar.

Hilal’in Londra’dan gelen arkadaşı Ece, tanışır tanışmaz Onur’un bir işler karıştırdığından şüphelenmeye başlar. Ece, Onur’un operasyonuna bomba gibi düşer ve her şeyi altüst eder.

Ruhun Duymaz dizisi nerede çekiliyor?

Yayınlanan ilk bölümüyle beğenileri toplayan Ruhun Duymaz dizisinin İstanbul'un farklı mekanlarında çekildiği biliniyor.

Ruhun Duymaz dizisi uyarlama mı?

Son yıllarda uyarlama yapımlar ekranlarda popüler hale geldi. Bu nedenle Ruhun Duymaz dizisinin uyarlama olup olmadığı izleyiciler tarafından sorulan bir soru. Öğrenilen bilgilere göre Ruhun Duysun dizisi uyarlama bir yapım değil. Yeni dizinin senaryosunu Ayşe Üner Kutlu kaleme alıyor.

Ruhun Duymaz dizisinin oyuncuları kimler?

  • Burcu Özberk - Ece Çetinel
  • Şükrü Özyıldız - Onur Karasu
  • Tuğrul Tülek - Civan Koral
  • Aslı Sümen - Hilal Koral
  • Şehsuvar Aktaş - Müfit
  • Zuhal Gencer - Handan Koral
  • Ülkü Duru - Ayla
  • Mert Öner - Musti
  • Gamze Doğanoğlu - Melek
  • Kadir Polatçı - Ali
  • Burak Acar - Melih