Sean Penn, Rusya’ya karşı savaşmanın eşiğinde

Sean Penn, Rusya’ya karşı savaşmanın eşiğinde
Ukrayna’yla ilgili bir belgesel çeken ünlü oyuncu Sean Penn, Rusya’ya karşı savaşmak için Ukrayna güçlerine katılmayı düşündüğünü açıkladı.Penn, “Ukrayna’ya dönme niyetim var. Ama aptal değilim, ne katkı sağlayabileceğimden...

Ukrayna’yla ilgili bir belgesel çeken ünlü oyuncu Sean Penn, Rusya’ya karşı savaşmak için Ukrayna güçlerine katılmayı düşündüğünü açıkladı.

Penn, “Ukrayna’ya dönme niyetim var. Ama aptal değilim, ne katkı sağlayabileceğimden emin olamıyorum” açıklamasını yaptı.

Independent Türkçe’nin haberine göre, Rusya’nın Ukrayna’yı istilasıyla ilgili VICE belgeselini çekerken şubatta ülkeden kaçan 61 yaşındaki aktör, yakın zamanda verdiği röportajda savaş alanına dönmekten bahsetti.

Ünlü oyuncu, Hollywood Authentic’e, “Ukrayna’ya dönme niyetim var. Ama aptal değilim, ne katkı sağlayabileceğimden emin olamıyorum” dedi.

Penn, bu yıl orada geçirdiği zamana da değinerek, “Son seferimde Ukrayna’da daha uzun kalmamı sağlayabilecek tek olası neden, elimde bir tüfek tutmamdı” açıklamasını yaptı. Penn, “Geçen gün Brentwood’daki benzin istasyonundaydım ve artık Rusya’ya karşı silahlanmayı düşünüyorum. Bu ne b****n iş böyle?” diye sordu.