Stephen King'den 7 milyon takipçisine dizi önerisi: Çok iyi, bir göz atın

Stephen King'den 7 milyon takipçisine dizi önerisi: Çok iyi, bir göz atın
Yazar Stephen King, sosyal medyayı aktif olarak kullanmasıyla biliniyor. King, sosyal medyada favori dizi, kitap ve filmlerini paylaşarak 7 milyonu aşkın takipçisine önerilerde bulunuyor.Amerikalı yazar, kısa süre önce "Daha iyisi...

Yazar Stephen King, sosyal medyayı aktif olarak kullanmasıyla biliniyor. King, sosyal medyada favori dizi, kitap ve filmlerini paylaşarak 7 milyonu aşkın takipçisine önerilerde bulunuyor.

Amerikalı yazar, kısa süre önce "Daha iyisi yok" dediği diziyi paylaşmış ve David Simon tarafından yaratılan The Wire'ı takipçilerine önermişti. ABD'nin Baltimore kentinde geçen dizide Michael Kenneth Williams, Dominic West, Lance Reddick, Idris Elba ve Wendell Pierce rol alıyordu.

Independent Türkçe'nin haberine göre 75 yaşındaki yazar, Idris Elba'nın rol aldığı bir diziyi daha takipçilerine önerdi. 28 Haziran'da Apple TV+'ta prömiyeri yapılan 7 bölümlük mini dizi Hijack'e destek veren King, yazar Bev Vincent'ın yakın tarihli bir tweet'ini alıntıladı.

Vincent, "Apple TV+'taki Hijack çok iyi. Bir göz atın" diye yazmıştı. King, alıntıladığı tweet için basitçe "Doğru" dedi.

Britanyalı oyuncu Idris Elba'nın başrolde olduğu Hijack'in oyuncu kadrosunda ayrıca Neil Maskell, Eve Myles, Christine Adams, Max Beesley, Archie Panjabi, Ben Miles ve Kate Phillips yer alıyor.

Dizi, Dubai'den Londra'ya gitmekte olan bir uçağın kaçırılmasını ve Idris Elba'nın canlandırdığı kurumsal müzakereci Sam Nelson'ın uçaktakileri kurtarmak için profesyonel becerilerini kullanmasını konu alıyor.