Tunceli’de “Munzur Kitap Günleri” başladı

Tunceli’de “Munzur Kitap Günleri” başladı
Tunceli Belediyesi ve Yayıncılar Kooperatifi (YAYKOOP) işbirliğiyle düzenlenen “Munzur Kitap Günleri” kitap fuarı Yeraltı Çarşısı’nda kitapseverler için açıldı.Tunceli’de ilk kez düzenlenen “Munzur Kitap Günleri”...

Tunceli Belediyesi ve Yayıncılar Kooperatifi (YAYKOOP) işbirliğiyle düzenlenen “Munzur Kitap Günleri” kitap fuarı Yeraltı Çarşısı’nda kitapseverler için açıldı.

Tunceli’de ilk kez düzenlenen “Munzur Kitap Günleri” fuarı açılışının ilk günü ve ikinci gününde ilgi büyük oldu. Fuara 84 yayınevi ve kitap evi katılıyor. Kürtçe’nin lehçelerinde ve Türkçe dillerinde yazılmış kitaplar kitapseverlerle buluşuyor.

Fuarda kitapevi ve yayınevlerinin kitaplarının stand açması dışında ayrıca pek çok söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirilecek.

Fuara katılan çok sayıda yazar “Munzur Kitap Günleri” fuarında kitaplarını Dersimli kitap severlerle buluşturma fırsatı bulan yazarlar, fuar vesilesiyle kitaplarını tanıtmış olmaktan oldukça memnuniyet duyduklarını söylüyorlar. Fuarın organizasyonluğunu üstlenen Tunceli Belediye Başkanı Fatih Maçoğlu, Türkiye genelinde en çok kitap okuyan ilin Tunceli olduğunu hatırlatıyor ve ekliyor: “En çok okuyan il olmasına rağmen bugüne kadar böyle bir etkinlik organize edilmemişti. Bundan ötürü çok anlamlı bir çalışma” dedi.

13 Temmuz Çarşamba günü start alan “Munzur Kitap Günleri” etkinliği 20 Temmuz Çarşamba günü akşam saatlerinde son bulacak.