Veda Mektubu final mi yapıyor? Veda Mektubu yeni bölüm ne zaman? İşte Veda Mektubu 21. Bölüm 2. Fragmanı

Veda Mektubu final mi yapıyor? Veda Mektubu yeni bölüm ne zaman? İşte Veda Mektubu 21. Bölüm 2. Fragmanı
Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımların paylaştığı Veda Mektubu’nun 24. bölümde final yapacağı konuşuluyor. Peki, Veda Mektubu final mi yapıyor? Veda Mektubu...

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımların paylaştığı Veda Mektubu’nun 24. bölümde final yapacağı konuşuluyor. Peki, Veda Mektubu final mi yapıyor? Veda Mektubu yeni bölüm ne zaman?

Kanal D’de Pazartesi akşamları ekranlara gelen Veda Mektubu’nun yakın zamanda final yapacağı söyleniyor. Veda Mektubu’nun yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Veda Mektubu final mi yapıyor? Veda Mektubu yeni bölüm ne zaman?

Veda Mektubu Yeni Bölüm Ne Zaman?

Veda Mektubu'nun 21. yeni bölümü 31 Temmuz Pazartesi günü Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Veda Mektubu Final Mi Yapıyor?

Kanal D'de pazartesi akşamları yayınlanan dizinin 20. bölümde veda etmesi gündemdeydi. Ancak yapımcılığını Gül Oğuz'un üstlendiği dizinin bölüm sayısı uzadı. 20. bölümle final yapması beklenen dizinin 24. bölüme kadar uzamasına karar verildi.

Veda Mektubu Konusu Ne?

Yıllar önce bir mektupla ayrılan Alanur (Nurgül Yeşilçay) ve Ziya’nın (Selim Bayraktar) yolları yıllar sonra çocuklarının birbirlerine âşık olması ile kesişir. Çocukları üzerinden ikili arasında büyük bir hesaplaşma yaşanırken Ziya ve Alanur’un ayrılıklarında rol oynayan Seher, oğluna söz geçirip onu düştüğü aşktan vazgeçirebilecek midir?

Veda Mektubu Oyuncu Kadrosu

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturduğu hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı Veda Mektubu’nun oyuncu kadrosunda; Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi başarılı isimlerde yer alıyor.

Veda Mektubu 21. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Ziya, gerçeği itiraf ediyor!

Seher, Aslı'dan ailesini toparlamasını isterken Ziya'ya ise artık hayatında olmayacağını söyler. Alanur, Beste'ye gerçek babasının Ziya olduğunu itiraf eder. Ziya ise tüm ailenin karşına geçerek Beste'nin öz kızı olduğunu itiraf eder.