Yazar Oğuzcan Acar annesiyle birlikte babası tarafından öldürüldü

Yazar Oğuzcan Acar annesiyle birlikte babası tarafından öldürüldü
Fantastik edebiyat üzerine incelemeleri ve 'Tamu Kapısı Anıları' romanıyla tanınan Oğuzcan Acar ve annesi Züleyha Acar, babası Nevzat Acar’ın silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybettiFantastik edebiyat üzerine incelemeleriyle...

Fantastik edebiyat üzerine incelemeleri ve 'Tamu Kapısı Anıları' romanıyla tanınan Oğuzcan Acar ve annesi Züleyha Acar, babası Nevzat Acar’ın silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti

Fantastik edebiyat üzerine incelemeleriyle tanınan yazar Oğuzcan Acar ve annesi Züleyha Acar hayatını kaybetti.

Züleyha Acar, üç yıl önce emekli uzman çavuş Nevzat Acar’a aile içi şiddet nedeniyle boşanma davası açmıştı. Çocukları Oğuzcan Acar ve Nur Seda Acar  da üç yıldır anneleriyle birlikte Kocaeli Gölcük’te yaşıyordu.

Üç yıldır görüşmedikleri Nevzat Acar, Pazartesi (23 Ekim) akşam saatlerinde oturdukları apartmana gelerek, silahıyla çocuklarına ve eski eşine ateş açtı. Nevzat Acar daha sonra kendisini vurdu.

Nur Seda Acar'ın hayati tehlikesi sürüyor

Oğuzcan Acar olay yerinde hayatını kaybederken annesi Züleyha Acar ve Nevzat Acar kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Yoğun bakımda olan Nur Seda Acar’ın hayati tehlikesi devam ediyor.

Kocaeli Üniversitesi siyaset bilimi doktora öğrencisi olan Oğuzcan Acar, fantastik edebiyat üzerine inceleme yazıları ve kitap çevirileriyle tanınıyordu. 2019’da “Tamu Kapısı Anıları” adlı romanı yayımlanmıştı.