'Zaferin Rengi' filminden ikinci teaser yayınlandı

'Zaferin Rengi' filminden ikinci teaser yayınlandı
Türk spor tarihine damgasını vurmuş en önemli futbol başarılarımızdan biri olan Harington Kupası’yla final yapacak olan 'Zaferin Rengi' filminin 2. teaser'ı yayınlandı.Zaferin Rengi, yönetmenliği ve yapımcılığını Abdullah...
Türk spor tarihine damgasını vurmuş en önemli futbol başarılarımızdan biri olan Harington Kupası’yla final yapacak olan 'Zaferin Rengi' filminin 2. teaser'ı yayınlandı.

Zaferin Rengi, yönetmenliği ve yapımcılığını Abdullah Oğuz'un, ortak yapımcılığını ise Evren Oğuz'un yaptığı 2023 yapımı Türk sinema filmi.

Birinci Dünya Savaşı'nın ardından Mondros Mütarekesi'nin bir sonucu olarak gerçekleşen İstanbul'un işgali günlerinden başlayan ve Fenerbahçe futbol takımının kazandığı "Harington Kupası" üzerinden kurgulanan film dönemin birçok tarihî simasını sinemaya taşıyacak.

Filmin teaser fragmanı 29 Ekim 2023 tarihinde yayınlandı.

Filmin oyuncu kadrosunda yer alan isimler ise; Yiğit Özşener, Bedir Bedir, Nejat İşler, Kubilay Aka, Timuçin Esen, Bora Cengiz, Hasan Elmas, Gülper Özdemir, Yılmaz Adam Bayraktar, Gonca Vuslateri, Birce Akalay, Berke Gündem, Gürdal Tak, Taylan Meydan, Enes Ulukır, Doğan Can Sarıkaya, Şeyma Peçe, Cihan Demir, Ayaz Çoban ve Ruhi Sarı.