Güllü'nün patronu aileden vekalet istedi: 'Vesayeti bana verilmeli'

Güllü'nün patronu aileden vekalet istedi: 'Vesayeti bana verilmeli'
Şarkıcı Güllü'nün ölümünden bu yana gündeme getirdiği iddialarla konuşulan Ferdi Aydın; "Aileden vekalet istiyorum. Güllü ablanın vesayeti bana verilmeli" dedi.

26 Eylül'de Yalova'daki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybeden Güllü’nün ölümüyle ilgili soruşturmada, kızı Tuğyan Ülkem Gülter, "kasten öldürme" suçundan tutuklanmıştı.

Güllü'nün hayatını kaybettiği sırada yanında bulunan Sultan Nur Ulu ifadesinde, "Biz oynadıktan sonra Gül Anne, yüzünü cama dönük haldeydi. O esnada dizlerinin az yukarı kısmından Tuğyan, sarılarak Gül Anne'yi itti ve böylelikle dengesini kaybedip düştü" demişti.

Ablasının tutuklanmasının ardından dün müşteki sıfatıyla ifade veren Güllü'nün oğlu Tuğberk Yağız Gülter ise ifadesinde şu sözleri kullandı:

"Vebal almak istemiyorum ama Kervan için annemi öldürebilir. Çünkü ablam ilişki konusunda zayıf karakterli biridir. Kervan için her şeyi yapabilir.”

Show Haber’e konuşan Güllü'nün sahne aldığı mekanın sahibi Ferdi Aydın ise oğlu ile ilgili şu iddialarda bulundu:

"Tuğberk, 50 milyon TL karşılığında bir film şirketiyle görüştü. Güllü ablanın 4 tane kıyafetini de satmış."

Olayın organize bir suç olduğunu öne süren Ferdi Aydın, sözlerini şöyle noktaladı:

"Sultan'ın tutuklanması gerektiğini düşünüyorum. Bu en az 7 - 8 kişinin bildiği ve tasarladığı bir olay. Aileden vekalet istiyorum. Vesayeti bana verilmeli."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar