Mango’nun yeni yüzü Hailey Bieber oldu

Moda markası Mango, 2026 yaz kampanyası için Hailey Bieber ile iş birliği yaptı. Yeni koleksiyon, dünya genelinde seçili mağazalarda ve online platformlarda satışa çıktı.

Mango’nun yeni yüzü Hailey Bieber oldu

GAZETE PENCERE - İspanyol moda markası Mango, 2026 yaz sezonunun global marka elçisi olarak model ve girişimci Hailey Bieber’ı seçtiğini duyurdu. Böylece Bieber, markanın daha önce birlikte çalıştığı Claudia Schiffer, Naomi Campbell ve Kendall Jenner gibi isimlerin arasına katıldı.

Yeni koleksiyon, dünya genelinde seçili mağazalarda ve online platformlarda satışa çıktı.

“Craft Your Own Story” sloganıyla hazırlanan yeni koleksiyon, Los Angeles sokak stilinden ilham alıyor. Koleksiyonda mikro şortlar, crop toplar, oversize parçalar ve mini elbiseler öne çıkıyor.

Mango, koleksiyonun Barselona’daki tasarım ekibi tarafından hazırlandığını belirtirken, iş birliğinin markanın 2024-2026 stratejik büyüme planının bir parçası olduğunu açıkladı.

hailey-bieber

120’den fazla ülkede faaliyet gösteren Mango, geçen yılı 3,8 milyar euro gelirle kapatmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar