Mansur Yavaş, Sinan Oğan'ı yalanladı: Kılıçdaroğlu'ndan makam talebiniz oldu!

Mansur Yavaş, Sinan Oğan'ı yalanladı: Kılıçdaroğlu'ndan makam talebiniz oldu!
Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Cumhur İttifakı'na destek açıklayan Sinan Oğan'ın "Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hiçbir talebim olmadı" şeklindeki iddiasını yalanladı.Yavaş, sosyal medya hesabından Sinan...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Cumhur İttifakı'na destek açıklayan Sinan Oğan'ın "Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hiçbir talebim olmadı" şeklindeki iddiasını yalanladı.

Yavaş, sosyal medya hesabından Sinan Oğan'ın “Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hiçbir talebim olmadı. Seçimi kazanacağına dair hiçbir ikna edici bir şey kullanmadı" şeklindeki ifadesine yanıt verdi.

Yavaş, şunları yazdı:

Hayır Sinan Oğan Bey, Sayın Kılıçdaroğlu'ndan'dan makam talebiniz oldu. Hem de "Tabanımı ikna etmek için kamuoyuna deklare edilmesi gerekir, aksi halde ikna edemem" dediniz. Cumhur İttifakı'ndan talebiniz olduğunu duymadık. Şimdi tabanınızı nasıl ikna edeceksiniz merak ediyorum.

"Böyle bir konuşma hiç gerçekleşmedi"

Yavaş, ayrıca Oğan'ın "21 yıllık bir iktidar karşısında parlamento bile alamamışsınız, siz ne konuşuyorsunuz? Parlamento ve Cumhurbaşkanlığı'nın ayrı taraflarda olması ülkeyi krize götürür. Parlamentoyu alanlara destek vermekten daha doğal bir şey olamaz. Bu ülkenin tek bir istikrarsızlığa tahammülü yoktur. İstikrarın olmadığı yerde yaşanacak kriz hepimizi etkileyecek" şeklindeki ifadesi hakkında da şunları yazdı:

Kılıçdaroğlu ile görüşmeyi yaptığınızda TBMM'deki tablo belli olmuştu, böyle bir konuşma da gerçekleşmedi. Baştan bu kanaatte olsaydınız ve gerçekten istikrarı düşünseydiniz Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ile hiç görüşmemeniz gerekirdi.