Mansur Yavaş'tan sonra Murat Kurum da mal varlığını açıkladı: '2 ev, 1 araba, biraz da borç...'

Mansur Yavaş'tan sonra Murat Kurum da mal varlığını açıkladı: '2 ev, 1 araba, biraz da borç...'
AKP'nin İBB Adayı Murat Kurum katıldığı yayında mal varlığını açıklayarak, "Ankara'da evimiz var. İstanbul'da evimiz var. 1 arabamız var. Biraz da borcumuz var. Mal varlığımız bu. Ev aldığımız için 2 yıl daha borç ödeyeceğiz"...
AKP'nin İBB Adayı Murat Kurum katıldığı yayında mal varlığını açıklayarak, "Ankara'da evimiz var. İstanbul'da evimiz var. 1 arabamız var. Biraz da borcumuz var. Mal varlığımız bu. Ev aldığımız için 2 yıl daha borç ödeyeceğiz" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ardından Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan (İBB) adayı Murat Kurum da katıldığı canlı yayında mal varlığını açıkladı.

HaberTürk yayınındaki soru üzerine "Mal varlığımızı açıklamada herhangi bir sorunumuz yok" diyen Murat Kurum, şunları söyledi:

"Ankara'da evimiz var. İstanbul'da evimiz var. 1 tane arabamız var. Biraz da borcumuz var. Mal varlığımız bu. Ev aldığımız için o eve olan borcumuz var. 2 yıl daha borç ödeyeceğiz. Ankara'da Ümitköy'de bir dairemiz var, burada da (İstanbul) Kağıthane'de dairemiz var.