Akşener, CHP'yi tümüyle hedef aldı: Yavaş, artık Genel Merkez'in ev kölesi olmuştur

Akşener, CHP'yi tümüyle hedef aldı: Yavaş, artık Genel Merkez'in ev kölesi olmuştur
Keçiören'de verdiği iftara partinin tüm vekillerini ve Ankara adaylarını çağıran İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP'yi hedef alan çok sert açıklamalarda bulundu. Mansur Yavaş hakkında 'CHP'nin ev kölesi olmuştur diyen Akşener,...
Keçiören'de verdiği iftara partinin tüm vekillerini ve Ankara adaylarını çağıran İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP'yi hedef alan çok sert açıklamalarda bulundu. Mansur Yavaş hakkında 'CHP'nin ev kölesi olmuştur diyen Akşener, Özgür Özel'i de "Bu arkadaş bizi çapulcu, marjinal, terörist ilan ederse de şaşırmayın" sözleriyle hedef aldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Keçiören'de iftar programı düzenliyor. Akşener iftara, İYİ Parti'nin tüm vekillerini ve Ankara adaylarını çağırdı.

İftar programında kameraların karşısına geçen Akşener açıklamalarda bulundu.

Akşener'in konuşmasından satır başları:

Onlar kuyruklarına takılmamızı istiyorlar, biz direniyoruz. İYİ Parti olarak 81 il ve ilçelerimizde kendi adaylarımızla seçimlere giriyoruz. Milletimizin öze olduğu hür ve müstakil yeni bir siyasetin yolunu açıyoruz.

"Bize her türlü ahlaksızlığı yaptılar"

Bizim hikayemiz her dönemin mağrurlarına karşı dimdik duranların hikayesidir.

2022'de Ekrem İmamoğlu hapis cezası haberini aldığında Saraçhane'ye koşan bir tek biz vardık. Bir zamanlar haksızlığa uğradıklarında yanlarına koştuğumuz dünün mağrurları bugünün zorbası oldu. Bize her türlü ahlaksızlığı yaptılar. Her türlü çirkinlik ortaya saçıldı. Biz hala haksızlığın karşısındayız. Biz hala vesayetin karşısındayız. Biz neredeysek bugün hala oradayız. Biz bugün adaletten bahsedip hakka girenlerin karşısındayız.

Yoldaş medyada da Saraçhane medyasına da karşıyız. CHP'nin belediye kaynaklarıyla seçimi finanse etmesini eleştiriyoruz.

"Mansur Yavaş, CHP'nin kölesi olmuştur"

Pazarlıkların en çirkini Ankara'da oldu. Mansur Yavaş kendi ağzıyla olanı biteni itiraf ettirdi. Partiden istifa ettirdiği Ankara il ve ilçe başkanlarının kendisi için çalıştığını söyledi. Biz biliyorduk, ama bunu televizyonda itiraf etmesine şaşırdım. Bu şuursuzluğa şaşırdım.

Mansur Yavaş artık CHP Genel Merkezi'nin kölesi olmuştur. İYİ Parti'ye gelince aslan kesilen arkadaş, CHP söz konusu olduğunda itaatkar olması doğaldır.

"Bu arkadaş bizi terörist ilan ederse de şaşırmayın"

İYİ Parti'ye gönül verenleri maraba yerine koymaya kalktılar. Özgür Özel bizden garip isteklerde bulunmaya başladı. Ordu'da adayımız Enver Yılmaz için ona oy verenler partisine ihanet eder dedi. Ama CHP'ye oy veren İYİ Partililer partisine ihanet etmiyor, ne güzel dünya! Balıkesir adayımız Turhan Çömez'i geri çekmediğimiz için beni vicdansız, Turhan Çömez'i de AKP'li ilan etti.

Bu arkadaş bizi çapulcu, marjinal, terörist ilan ederse de şaşırmayın. Bir de çıkmış utanmadan Ben Meral Hanıma abla derim diyor. CHP'lilerin yüzüme abla deyip yoldaş medyada arkamdan konuşmalarından sıkıldım. Bana abla mabla demeyin istemiyorum.

Vizyonları projeleri yarıştırmak yerine tapularla villaları yarıştırmaya başladılar. Kent uzlaşılı listelerin hesabına düştüler. Tür siyasetini esir alan Maskeli Balo'yu m