Nişan gecesinde skandal: Milyoner bankacı, nasıl aldatıldığını davetlilere anlatarak ayrıldı

Nişan gecesinde skandal: Milyoner bankacı, nasıl aldatıldığını davetlilere anlatarak ayrıldı
İtalyan sosyetesinin en bilinen isimlerinden olan milyoner bankacı Massimo Segre, kız arkadaşı Cristina Seymandi ile nişan töreninde yaptığı konuşmayla davetlileri şaşkına çevirdi. Segre, nasıl aldatıldığını anlatarak herkesin...

İtalyan sosyetesinin en bilinen isimlerinden olan milyoner bankacı Massimo Segre, kız arkadaşı Cristina Seymandi ile nişan töreninde yaptığı konuşmayla davetlileri şaşkına çevirdi. Segre, nasıl aldatıldığını anlatarak herkesin önünde sevgilisinden ayrıldığını ilan etti.

İtalya'da bankacılık dünyasının önde gelen isimlerinden olan milyoner Massimo Segre, kız arkadaşı Cristina Seymandi ile nişanlanmak üzereyken, şaşkınlık yaratan bir olaya imza attı. 

Torino’daki lüks villasında düzenlenen davette sahneye çıkan Segre, mikrofonu eline alıp hem müstakbel eşini hem de davetlileri şoke eden bir konuşma yaptı.

64 yaşındaki Segre, 47 yaşındaki sevgilisi Seymandi tarafından nasıl aldatıldığını tane tane açıkladı. Konuşmasının sonunda ise Segre, Seymandi ile evlilik planlarını rafa kaldırdığını söyleyerek ilişkisini bitirme kararı aldığını söyledi. 

Başkalarıyla çekilmiş fotoğraflarını gösterdi

Konuşmasına, “Ben Cristina’ya sevme özgürlüğü veriyorum. Özellikle de başka bir adama, bir avukata. Görünen o ki bana ona verdiği değerden daha fazlasını veriyormuş” ifadeleriyle başlayan Segre daha sonra tonunu da artırdı.

Segre, “Sevgili Cristina, ona duygusal ve cinsel olarak ne kadar aşık olduğunu biliyorum. Ondan önce de bir fabrikatörle ilişkin olduğunu biliyorum” dedi. 150 kişinin katıldığı davette hızını alamayan Segre, davetlilere, sevgilisinin başka adamlarla çekilmiş fotoğraflarını gösterdi.

Tatil "jesti"

Segre, bu durumdan memnun olmadığını söylerken, “Çok banal bir aldatma hikayesi. Evlilik öncesinde olsa bile çok hayal kırıklığına uğradım. Kalbim kırıldı” dedi.

Segre ayrıca sevgilisine bir jest yaptı. Segre, “Sana mutluluklar diliyorum, istersen sevgilinle Mikonos’a gidebilirsin zaten onun parasını ödemiştim” dedi.

Konuşma biter bitmez ışıklar kapanında Segre sahneden indi. Davetliler ne yapacaklarını bilemeyerek kalakalırken, olayın sosyal medyada yayılmasından sonra Seymandi eleştiri yağmuruna tutuldu.