"Olimpiyatlar için her şeyimi veririm"

"Olimpiyatlar için her şeyimi veririm"
Milli smaçör Tuğba Şenoğlu İvegin, rakip olarak oynarken en çok zorlandığı ismi, en iyi anlaştığı pasörü, hayalindeki rüya takımı açıkladı.Sultanlar Ligi'nde Kuzeyboru takımında forma giyen milli smaçör Tuğba Şenoğlu...
Milli smaçör Tuğba Şenoğlu İvegin, rakip olarak oynarken en çok zorlandığı ismi, en iyi anlaştığı pasörü, hayalindeki rüya takımı açıkladı.

Sultanlar Ligi'nde Kuzeyboru takımında forma giyen milli smaçör Tuğba Şenoğlu İvegin, Voleybolun Sesi'ne konuk oldu.

YouTube programında açıklamalarda bulunan Şenoğlu, olimpiyatlar için her şeyini verebileceğini söyledi.

Azmi ve hırsıyla taraftarların gönlünü kazanan Şenoğlu; Japonya serüvenine, Paris 2024 hayallerine ve neden Kuzeyboru'yu tercih ettiğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Olimpiyat madalyası için her şeyini verebileceğini ifade Şenoğlu, rakip olarak oynarken en çok zorlandığı yıldızı, pas anlamında en iyi anlaştığı pasörü, "Rüya Takımı"nda yer alan isimleri, kariyerinin kırılma anlarını, Vakıfbank'ta forma şansı bulamadığı dönemde kendisini nasıl motive ettiğini ve gelecek planlarını açıkladı.

"Birlikte oynamaktan en keyif aldığım pasör..."

Birlikte oynamaktan en keyif aldığı pasörün Naz Aydemir Akyol olduğunu ifade eden Şenoğlu, rakip olarak oynarken en çok zorluk yaşadığı pasör çaprazının ise Tijana Boskovic olduğunu söyledi.

(Röportajın tamamı)