Özel'den Erdoğan'a 'Murat Kurum' çağırısı: Kurum'u çek, Pinokyo'yu koy

Özel'den Erdoğan'a 'Murat Kurum' çağırısı: Kurum'u çek, Pinokyo'yu koy
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Murat Kurum çağırısında bulundu. Özel, “Murat Kurum’u çek İstanbul’a Pinokyo’yu aday göster. Daha inandırıcı olursun” ifadelerini...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Murat Kurum çağırısında bulundu. Özel, “Murat Kurum’u çek İstanbul’a Pinokyo’yu aday göster. Daha inandırıcı olursun” ifadelerini kullandı.

Gazete Pencere Haber Merkezi

Özgür Özel Bursa’da Osmangazi İlçe Başkanlığı önünde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Özgür Özel, Cumhur İttifakı’nın İstanbul adayı Murat Kurum’un adaylığına ilişkin sert eleştirilerde bulunarak Erdoğan’a çağrıda bulundu. Özel, “Murat Kurum’u çek İstanbul’a Pinokyo’yu aday göster. Daha inandırıcı olursun, daha dürüst bir adayın olur” dedi.

Murat Kurum İstanbul büyükşehir belediye başkanı olsa İstanbul'un felaketi olur. Ben daha seviyesiz bir belediye başkan adayı görmedim.. Kurum diyor ki "Beni İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı seçerseniz Filsitin'li çocuklara yardım edeceğiem" diyor. Murat Kurum'dan daha seviyesiz ve insanın aklını alaya alan bir belediye başkan adayı daha ben görmedim. Gazze'deki çocuklara yardım yapmak için 31 Mart'ta belediyeyi AKP kazanması gerekiyorsa vay bizim halimize

Erdoğan, Ekrem Bey’i şeytanlaştırmaya çalışıyordu. Şimdi Sisi ile ahbap oldu. Ekrem Bey’in karşısına da Murat Kurum diye bir çapsızı, bir istismarcıyı koymuşlar. Recep Tayyip Erdoğan’ın, Türkiye’deki, yerel seçimlerde hiçbir şey olmamasının kanıtı, İstanbul'daki adayının Murat Kurum olmasıdır.