Özhaseki’den iddialı sözler:Güzelim şehirlerimizi, 28 yıl öncesine götürdü

Özhaseki’den iddialı sözler:Güzelim şehirlerimizi, 28 yıl öncesine götürdü
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanının "Belediyelerimiz üzerindeki yük, taşınabilir olmaktan çıkmıştır” açıklamasını değerlendirdi....

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanının "Belediyelerimiz üzerindeki yük, taşınabilir olmaktan çıkmıştır” açıklamasını değerlendirdi. CHP’li belediye başkanlarının algı operasyonları için büyük paralar harcadığını öne süren Özhaseki “CHP’li belediyeler vaatlerini yerine getirmedikleri gibi güzelim şehirlerimizi, 28 yıl öncesine götürdüler. CHP'den aldığımız güne, 94'e öncesine götürdüler” dedi.

CHP’li belediye başkanlarının seçim öncesindeki vaatlerini yerine getirmediğini iddia eden Özhaseki “Metro yapacaklardı, yolları kapattılar. Yeşil alan yapacaklardı, dikey bahçeleri bile söktüler. ‘İstanbul'un öz gelirleri kendine yeter, artar da bile’ demişlerdi, 3 yılda borç almak için çalmadık kapı bırakmadılar. Zaman, mekan ve imkan yönetimleri hakkında hiçbir tecrübe ve birikimleri yok. Selde tatilde, karda balıkçıda...” ifadelerini kullandı.