Polisler, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında 100 çocukla uçurtma şenliği düzenledi

Polisler, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında 100 çocukla uçurtma şenliği düzenledi
Amasya'da İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri, Cumhuriyetin 100'üncü yılında, çocuklara yönelik uçurtma şenliği düzenledi.İl Emniyet Müdürlüğü ‘Cumhuriyet’in 100.yılında 100 çocuğa 100...

Amasya'da İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri, Cumhuriyetin 100'üncü yılında, çocuklara yönelik uçurtma şenliği düzenledi.

İl Emniyet Müdürlüğü ‘Cumhuriyet’in 100.yılında 100 çocuğa 100 uçurtma ' projesi kapsamında, öğrencilere yönelik uçurtma şenliği gerçekleştirdi. Kent merkezindeki şehir stadyumunda gerçekleştirilen etkinlikte bir araya gelen öğrenciler, polislerle birlikte uçurtma uçurdu.

Polisler ile birlikte uçurtmasını uçuran İlkokul 5’nci sınıf öğrencisi Nisa Yıldırım (10), “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında polis abla ve polis ağabeylerimizle uçurtma uçurduk. Bugün çok mutlu olduk ve çok eğlendik. Emniyet Müdürlüğüne çok teşekkür ederiz” dedi.

Polis teşkilatına teşekkür eden Ömer Faruk Güvenç ise (10), “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında uçurtma şenliği düzenliyoruz. Bütün polis teşkilatına bizi mutlu ettikleri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu. İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt’ta çocukları ziyaret ederek onlarla birlikte uçurtma uçurdu. (DHA)