Reytinglere yenik düşen İbo Show, Tatlıses TV'de yayımlanacak

Reytinglere yenik düşen İbo Show, Tatlıses TV'de yayımlanacak
İbo Show artık İbrahim Tatlıses'in kendi televizyon kanalı Tatlıses TV'de yayımlanacak. İzleyicilere haberi İbrahim Tatlıses verirken, bu kararın alınması reytinglerin düşüşüne bağlandı.1.5 yıldır yayından kaldırılan...

İbo Show artık İbrahim Tatlıses'in kendi televizyon kanalı Tatlıses TV'de yayımlanacak. İzleyicilere haberi İbrahim Tatlıses verirken, bu kararın alınması reytinglerin düşüşüne bağlandı.

1.5 yıldır yayından kaldırılan programı hiçbir televizyon kanalı kabul etmedi.  Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İbrahim Tatlıses, İbo Show’un yeni sezonda Tatlıses TV’de yayınlanacağını duyurdu. Stüdyo hazırlıklarının sürdüğünü belirten Tatlıses 2 ay içerisinde izleyicileri ile buluşacağını söyledi. 

İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Her kanalda dizi dizi sıraya girdik, İboshow, tatlıses tv'ye yapacağız stüdyo hazırlığımız bir aya biter 2 aya kadarda sizlerle olacağımız için çok mutluyuz iboshow sizlerle olacak herkese yer vereceğiz.!!”

OnurAkayMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın edindiği bilgiye göre; başta Star TV olmak üzere bir çok televizyon kanalı reytingler yüzünden İbo Show'u gündemine almadı.

Eski izlenme oranlarını yakalayamayan programda hep aynı sanatçıların çıkması izlenme oranlarını düşürmüştü.