Şarkıcı Metin Işık'ın yaralandığı olayda şok edici görüntüler

Şarkıcı Metin Işık'ın yaralandığı olayda şok edici görüntüler
Kayseri'de 5 kişinin yaralandığı kavgada şarkıcı Metin Işık (57), eşi Gülbahar Işık ve oğlu Mustafa Işık'ın yargılandığı dava ile ilgili olarak ortaya çıkan görüntüler, olayın şok edici detaylarını ortaya koydu....
Kayseri'de 5 kişinin yaralandığı kavgada şarkıcı Metin Işık (57), eşi Gülbahar Işık ve oğlu Mustafa Işık'ın yargılandığı dava ile ilgili olarak ortaya çıkan görüntüler, olayın şok edici detaylarını ortaya koydu. Şarkıcı Metin Işık'ın sokakta oturduğu sırada komşuları Yusuf Memduh S.'nin yoldan geçtiği, av tüfeğiyle kapıda bekleyen oğlu Mustafa Işık'ın komşulara doğru ateş açtığı, birinin sırtından yaralanıp kaçtığı, diğerinin ise vücuduna isabet eden saçmalarla yere düştüğü görülüyor.

15 Ağustos 2022'de Melikgazi ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde yaşanan olayda, şarkıcı Metin Işık ile oğlu Mustafa Işık arasında husumetli oldukları bir grupla tartışma yaşandı. Bu sırada Metin ve Mustafa Işık'ın bulunduğu yerden gruba pompalı tüfekle ateş açıldı. Ateş sonucunda Naile D., Yusuf Memduh S., Sema A., Kader S. ve Emine A. yaralandı. Metin ve Mustafa Işık gözaltına alınırken, Metin Işık sonradan tahliye edildi. Olayla ilgili Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Kayseri 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada savcı, Mustafa Işık'ın 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan müebbet hapis cezası almasını, Metin ve Gülbahar Işık'ın ise 'kasten öldürmeye azmettirme' suçundan beraat etmelerini talep etti. Ayrıca Metin Işık'ın 'silahla tehdit' suçundan cezalandırılması istendi.

Görüntülerde olay öncesi ve sonrası detaylar da yer alıyor. Mustafa Işık'ın evinin avlusuna girerek döner bıçağı kontrol ettiği, ardından av tüfeğini alıp kontrol ettiği, daha sonra babası Metin Işık'a verdiği ve eve geri dönüp tüfekleri sakladığı anlar kaydedildi. Bu şok edici görüntüler, olayın vahametini gözler önüne serdi.