Sezgin Tanrıkulu'ndan CHP adayı Köksal'ın 'DEM Parti hariç' sözleriyle ilgili rica: Zor zamanlardan geçiyoruz

Sezgin Tanrıkulu'ndan CHP adayı Köksal'ın 'DEM Parti hariç' sözleriyle ilgili rica: Zor zamanlardan geçiyoruz
CHP'li Sezgin Tanrıkulu, "Seçildiğimde belediye kapıları DEM Parti hariç her partiye açık olacak" diyen CHP Afyon adayı Burcu Köksal'la ilgili "Zor zamanlardan geçiyoruz; ricam sadece sakin olmamız" yorumu yaptı."Seçildiğimde...
CHP'li Sezgin Tanrıkulu, "Seçildiğimde belediye kapıları DEM Parti hariç her partiye açık olacak" diyen CHP Afyon adayı Burcu Köksal'la ilgili "Zor zamanlardan geçiyoruz; ricam sadece sakin olmamız" yorumu yaptı.

"Seçildiğimde belediye kapıları DEM Parti hariç her partiye açık olacak" diyen, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'sürçülisan' açıklamasını da yalanlayan CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'la ilgili tartışma devam ediyor.

Köksel'ın "Bir dil sürçmesi sonucu değil, verdiğim söz üzerine konuştum. Ben bu sözü ilk günden beri verdim. Bu sözümün de arkasındayım" açıklaması yapmasının ardından, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'ndan "sakin olma" çağrısı geldi.

Sosyal medya hesabından isim vermeden paylaşım yapan Tartıkulu "Sevgili dostlarım, zor zamanlardan geçiyoruz; sizlerden ricam sadece sakin olmamız... Soran ve yazan herkese çok sevgiler ve iyi geceler diliyorum…" ded